Advertisement

Ataman Listeyi Verdi: Chris Lofton, Serkan Erdoğan, Marcelus Kemp

Artık çoğunuzun bildiği üzere Twitter hesabından birçok bilgi paylaşıyor Ergin Ataman. Beşiktaş Cola Turka'nın yeni patronu transfer konusunda ilgilendikleri oyuncuları az önce hesabından aktardı. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Chris Lofton, Serkan Erdoğan ve Marcelus Kemp hedefteki üç isim. Bu üçlüden transferinin gerçekleşme olasılığı en yüksek olanı ise Serkan. Bir kaç gün önce İspanya'daki 1000.sayılarına erişen oyuncunun ilk sıradaki tercih nedeni ise Bosman sıkıntısı. Alicante formasıyla 14 maça çıkan Serkan 11.3 sayı - 1.3 asist ortalamalarıyla oynadı, zaten TBL'den de biliyoruz performansını.

Chris Lofton ise D-League'de Iowa Energy takımında ve 24 maçta 34,3 dakika süre aldı ve 16 sayı - 3.8 ribaund - 2 top çalma- 1,9 asist ortalaması var. Üçlük yüzdesi ise iyi düzeyde %44 ile. Mersin BŞB formasıyla CASA Ted'e 44; Fenerbahçe Ülker'e ise 61 sayı atmıştı zaten, bilekleri muhteşem.. O iki performansı unutulmaz. Iowa formasıyla da Bakersfield maçında 7/9 üçlük, 8/14 ikilik, 7/8 serbest atış olmak üzere 44 sayı atmış Lofton.

Son aday Marcelus Kemp İtalya'da kariyerini sürdürüyor. Bologna'da 9 maçta 30.6 dakika süre alan Kemp 13,6 sayı - 4,4 ribaund - 0,9 asistle oynuyor. Kendisini seyretmişliğim olmasa da istatistiklerinden iyi bir atıcı olduğu gözüme çarptı. Serbest atışlarda 18/21 (%85), ikiliklerde 28/57 (%49), üçlüklerde 16/41 (%39)'luk isabet oranı var.
Ataman Listeyi Verdi: Chris Lofton, Serkan Erdoğan, Marcelus Kemp Ataman Listeyi Verdi: Chris Lofton, Serkan Erdoğan, Marcelus Kemp Reviewed by Adsız on 00:09 Rating: 5

3 yorum:

bigben dedi ki...

Kemp, Roanne takımıyla anlaştı.

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

Kemp, Roanne ile prensip anlaşmasına vardı ama henüz sözleşme imzalamadı o takımla. O yüzden menajerler ismini önermişler Ataman'a. Bana kalsa imzalasın Roanne ile, orası da ayrı tabi :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.