Advertisement

Hüseyin Beşok Kartal Oldu

Ergin Ataman'ın göreve gelmesinin ardından, özellikle de Fedor Likholitov'un ameliyat olmasıyla birlikte pota altı rotasyonuna takviye çalışmalarına başlayan Beşiktaş Cola Turka, Aliağa Petkim forması giyen 35 yaşındaki deneyimli pivot Hüseyin Beşok ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık anlaşma imzaladı..

Bu sezon Aliağa Petkim forması ile 14 Lig maçına çıkan 2.12'lik tecrübeli pivot, ortalama 20 dakika süre aldığı bu maçlarda; 8.9 sayı, 4.9 ribaund ve 1 asist ortalamaları ile mücadele etmişti..

Deneyimli oyuncu, Beşiktaş Cola Turka'nın haftasonu Mersin Büyükşehir Belediye ile oynanacak Beko Basketbol Ligi maçında yeni takımı ile ilk maçına çıkacak. Bu arada yabancı transfer konusunda da çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka, bu transferi de önümüzdeki günlerde sonlandıracak muhtemelen..
Hüseyin Beşok Kartal Oldu Hüseyin Beşok Kartal Oldu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:59 Rating: 5

3 yorum:

KLNM dedi ki...

Yabancı oyuncu hangi poziyona olacak belli mi ?

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

Şimdiye kadar konuşulan isimler arasında 2-3 oynayan da vardı, 3-4 oynayan da vardı. Tabi Iverson'ın durumundan sonra dışarıdan daha çok etkili olacağı düşünülen isimler daha da ağırlık kazanacak gibi görünüyor.

KLNM dedi ki...

Teşekkürler bilgi için saf pota altı oyuncusundan vazgeçildi bu durumda.Michal zaten 3.5 numara gibi 2-3 oynayan bir oyuncu daha mantıklı bana kalırsa.Özellikle İverson'da oynayamayacaksa hücumda yaratıcı tek kısa Chatman kalıyor.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.