Advertisement

Erdemir'de Hedef Mike Hall

Coach Ahmet Çakı'nın, performansından ve takım içi davranışlarından memnun olmadığı ABD'li power forvet Lamar Johnson'ı gönderme kararı aldığı Erdemirspor, D-League takımlarından Dakota Wizards forması giyen ABD'li oyuncu Mike Hall ile prensip anlaşmasına vardı..

Geçtiğimiz sezonu İtalyan ekibi Armani Jeans Milano'da tamamladıktan sonra bu sezon başında Banca Tercas Teramo'ya transfer olan fakat 5 maç oynadıktan sonra bu takımdan ayrılan Hall, 26 yaşında ve 2.03 boyunda. Teramo ile 5 maçta ortalama olarak 37.6 dakika sahada kalan ABD'li oyuncu, bu maçlarda; 10.8 sayı, 8.2 ribaund ve 1.8 asist ortalamaları tutturmuştu..

Aralık ayının son bölümünden itibaren forma giydiği D-League ekibi Dakota Wizards ile 16 maça çıkan Hall, 30.4 dakika ortalama ile süre aldığı bu maçları ise; 9.5 sayı, 7.6 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları tamamladı..

Erdemir cephesinden ABD'li oyuncuya teklif gitti, bundan sonra Mike Hall'den gelecek cevap bekleniyor ve en geç 1-2 gün içerisinde de netleşecek transfer. Şimdilik gelen ilk haberler ise olumlu bu transferde..
Erdemir'de Hedef Mike Hall Erdemir'de Hedef Mike Hall Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.