Advertisement

Galatasaray İçin Johnson İddiası

Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımı, resmi sitesinden yaptığı açıklamada ABD'li guardı Jerry Johnson ile yollarını ayırma kararı aldığını ve bu oyuncunun büyük ihtimalle de Galatasaray Cafe Crown ile anlaşacağını duyurdu..
Uzun bir sakatlık süreci geçiren ve geçtiğimiz ay sonunda forma giymeye başlayan 28 yaşındaki ve 1.83 boyundaki Johnson, bu sezon Litvanya Ligi'nde 5, Baltık Ligi'nde ise 3 maçta görev aldı. Litvanya Liginde oynadığı 5 maçta ortalama 18 dakika sahada kalarak; 6.8 sayı, 1.8 ribaund ve 3.2 asist ortalamaları yakalamıştı. Baltık Ligi'nde oynadığı 3 maçta ise 11 dakika ortalama ile sahada kalan Johnson, bu maçlarda da; 4.7 sayı ve 1.3 asist ortalamaları tutturmuştu..
2006-2007 sezonunda Mersin Büyükşehir Belediye forması ile ligimizde de mücadele eden Johnson, forma giydiği 30 maçta; 10.9 sayı, 1.8 ribaund ve 3.2 asist ortalamaları yakalamıştı..
Konuyla ilgili olarak Galatasaray Cafe Crown cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. Ama bir süredir coach Oktay Mahmuti'nin ABD'li guard Taylor Rochestie'nin performansından memnun olmadığı ve bu oyuncunun yerine bir başka oyun kurucu transferi düşündüğü de biliniyordu..
Galatasaray İçin Johnson İddiası Galatasaray İçin Johnson İddiası Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.