Advertisement

Parkelerden Ringlere Zaza Enden

Bir dönem Türk basketbolunun hırçın çocuğuydu Zaza Enden. Özellikle derbilerde tansiyonu yükselten hırslı yapısıyla hatırladığımız, yeteneğinden ziyade yüreğiyle oynayan bir oyuncuydu "Tatu" lakaplı 2.04'lük power forvet Zaza. Ve Fenerbahçe'nin savaşçı kaptanı olarak kazındı akıllara Gürcü asıllı basketbolcu..

Tabi parke dışında da sık sık rastlıyorduk ona medyada. Sevgilisi Ece Gürsel'i dövdü iddiaları, bir barda bodyguardları hastanelik etmesi, kurşunlanma olayı, filmlerde gördüğümüz gibi bir hikaye ile kalan miras, katıldığı bir dans yarışmasındaki hünerleri.. Daha niceleri vardır bu şekilde tabi..

Son olarak Akçakoca Poyrazspor'da oyuncu-antrenör olarak görev almıştı 34 yaşındaki eski milli oyuncu. Şimdilerde ise Amerikan Güreşçisi olarak çıktı karşımıza Zaza. Son dönemde Fox TV'den tanıdığımız ve genelde dövüş sporları spikerliği yapan Bilgehan Demir'in organize ettiği "Turkish Power" programının bir parçası olarak görüyoruz Zaza Enden'i..

Amerika'da özellikle WWE ve TNA organizeli Amerikan Güreşi'nin bu yerli versiyonunda Zaza Enden ile ilgili bilgilere şuradan ulaşabilirsiniz. Tabi Zaza dışında da TV dünyasının önemli isimleri mevcut bu organizasyonda. Ve yakın tarihte çeşitli illerde gösteriler sunacaklarmış diye kısa bir bilgi de vereyim programla ilgili olarak..

Zaza Enden'in programın sitesinde yer alan biyografisinde en dikkat çeken nokta ise galiba; "Galatasaray ve Karşıyaka takımlarından hiç hoşlanmadığının özellikle vurgulanmasını istedi" cümlesidir. (Birde anı paylaşmış bu takımlarla oynanan maçlarla ilgili, mizahla da karışık) Yani bizim Zaza halen aynı Zaza, parke dışında bile..

Dipnot: Bu arada eklemeden geçmeyeyim. Organizasyonun sitesinin anasayfasında yer alan Son Videolar bölümünde "TPW Fabrika Zaza'ya Saldırı" adlı bir videosu var Zaza'nın. Rol konusunda birazcık daha çalışması lazım sanırım, çünkü biraz komik olmuş sanki diyaloglar falan :)
Parkelerden Ringlere Zaza Enden Parkelerden Ringlere Zaza Enden Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.