Advertisement

Olin Edirne Seyircisi Tepkili (Foto)



17. haftada Türk Telekom'a uzatmalarda kaybeden Olin Edirne'de taraftarların hakemlere haklı olarak tepkileri vardı. Zira benim görüşüm de bu yönde. Olin Edirneli taraftarlar maç başlamadan önce bir kaç resim çekmişler.

Şurada orjinal metnini okuyabileceğiniz yazıda hakemlerin Telekom taraftarlarının ettiği küfürlere ve sergilediği olumsuz davranışlara göz yumduğundan söz edilmiş.

Takımını bu denli seven ve cidden kara - kışı yaşayan Ankara'ya kilometrelerce uzaklıktan gelen Olin seyircisine tebrikler buradan. Eleştirilerinizde haklısınız, doğru söze ne hacet?

Resimler: Edirnebasket.com
Olin Edirne Seyircisi Tepkili (Foto) Olin Edirne Seyircisi Tepkili (Foto) Reviewed by Adsız on 00:25 Rating: 5

5 yorum:

Sarıkaya dedi ki...

Edirneli kardeşlerimiz yeni galiba bu memlekette?:-(( Yurdum insanı bu memlekette hakem masasının tekmelenerek yıkıldığını, misafir takım soyunma odasının basıldığını, ve bütün bunlar için sadece 5 maç seyircisiz oynama cezasının verildiğini, ve her nasılsa, nasıl bi' kuraysa o beş maçın kolay takımlara denk geldiği fikstür gördü!:-(( Daha ne görsündü ki?

magistram dedi ki...

Maalesef yeniyiz sayın Sarıkaya :( Biz bu işleri bilmiyoruz :( Lobimiz de yok.

Edirne isyan dedi ki...

evet yeniyiz lobimiz yok ama bunu tüm türkiyedeki basketbol severler görsün bu işler alın teri ile mi oynanıyor yoksa masa başında lobilerle mi yok lobi ise bu eziyeti bize neden çektiriyorlar yok alın teri ise bu alınteri emek hırsızlığı değilde ne ???

Unknown dedi ki...

Bakalım ne ceza verecekler bu hareketlere, küfürlere?

Mixbasket, tarafsız yorum ve haberlerin için tebrik ediyorum.

Sarıkaya dedi ki...

@ magistram : Bu işleri bilmediğinizi söylemedim!:-(( Hatta, Edirne'ye gelip, bi' Olin Edirne maçı seyretmiş biri olarak, bu işleri çok iyi bidiğinizi göğüsümü gere gere söyleyebilirm.. Ve fakat bu işleri bilenlerin, bu işleri bilmeyenler kadar cesur olması lazım bu memlekette.. Maruzatım budur.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.