Advertisement

Emre Bayav Yeniden Karşıyaka'da

Genç oyuncusu Furkan Aldemir'in sakatlığı sonrası uzun rotasyonuna bir takviye düşünen Pınar Karşıyaka, Antalya Büyükşehir Belediye'de pek süre alamayan Emre Bayav'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. 23 yaşındaki ve 2.12 boyundaki Bayav, 2007-2008 sezonunda da Pınar Karşıyaka forması giymişti..

Bu sezon Antalya ekibinde 11 maçta görev alan Emre Bayav, ortalama 8.45 dakika sahada kalarak; 1.5 sayı, 1.5 ribaund ve 0.5 asist ortalamaları yakalamıştı. İ.T.Ü altyapısından yetişen ve kısa bir süre Sırbistan macerası da yaşayan Bayav, bu sezün en yüksek skorunu ise Beşiktaş Cola Turka karşısında kaydettiği 4 sayı ile gerçekleştirmişti..

Bu arada Emre Bayav'ın, Antalya Büyükşehir Belediye ve Pınar Karşıyaka arasında Pazartesi günü oynanacak Lig maçında sahada olmayacağı açıklandı..
Emre Bayav Yeniden Karşıyaka'da Emre Bayav Yeniden Karşıyaka'da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:54 Rating: 5

5 yorum:

bigben dedi ki...

Emre İTÜ'den yetişme değil mi? Efes'e sonradan geldi diye biliyordum.

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

Evet doğru tespit bigben, teşekkürler.

bigben dedi ki...

Rica ederim. Bu arada bizim Milosevic transferi hakkınde ne düşünüyorsunuz Ferhat? Ne verebilir sizce?

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

Milosevic benim beğendiğim guardlardan biridir Avrupa basketbolunda. İyi bir çıkış yakalamıştı ama son dönemde biraz düşüşe geçti performans olarak. Tabi potansiyel olarak lig ortalamasının üstünde bir oyuncu. Trabzonspor'da sistem biraz onun sevdiği tarzda olduğundan eğer Rasic ile çift guard oynarlarsa çok önemli katkı yapar bireysel olarakta.

Hangi yabancı gönderilecek bilmiyorum (Snow ve Obasohan son maçta iyilerdi çünkü) ama eğer ki uyum sorunu falan yaşamazsa play-off yarışına sokar takımı bence mutlaka.

bigben dedi ki...

Teşekkürler üstad. Snow ve sakatlığından dolayı da Jamison'ın kesileceği söyleniyor. Daragojlovic'in de durumu ciddiymiş. İlk senemizde sakatlıklardan çok çektik. 2011'de düzeliriz inşallah :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.