Advertisement

Yunus Emre Sonsırma, Olin Edirne'de.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, kadrosuna bir takviye yaptı ve Darüşşafaka forması giyen Ümit Milli oyuncu Yunus Emre Sonsırma ile anlaşma sağladı..

20 yaşındaki ve 1.92 boyundaki Sonsırma, 2 ve 1 numaralı pozisyonlarda görev yapabiliyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında Slovenya'da düzenlenen U20 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda da milli takımımızın kadrosunda yer alan genç oyuncu, 7 maçta görev yapmıştı. Oynadığı bu maçlarda ortalama 13.1 dakika sahada kalan genç guard, şampiyonayı da; 2.4 sayı, 0.9 ribaund ve 1.4 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

Sezona ise Darüşşafaka'da başlayan Yunus Emre Sonsırma, takımı ile TB2L Federasyon Kupası'nda 4, TB2L'de ise 3 maça çıktı. Federasyon Kupası'nda oynadığı maçlarda ortalama 19 dakika sahada kalan Sonsırma; 4.5 sayı, 1.2 ribaund ve 2 asist ortalamaları yakalarken, ligde oynadığı maçlarda ise 25.4 dakika sahada kalarak; 3.6 sayı, 3.6 ribaund ve 2 asist ortalamaları yakaladı. Sonsırma, bu sezon forma giydiği toplam 7 maçta 3/6 ile üç sayılık atış isabeti sağladı.

Yunus Emre Sonsırma, Olin Edirne'de. Yunus Emre Sonsırma, Olin Edirne'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.