Advertisement

Turkish Airlines Euroleague’de İkinci Hafta Heyecanı

Turkish Airlines EuroLeague'de ikinci hafta heyecanı start alırken, temsilcilerimiz yine birbirinden önemli maçlarda galibiyet arayacaklar. Bu hafta EuroLeague'de oynanacak 4 karşılaşma, NTV Spor ve Ntvspor.net'ten naklen yayınlanacak..

Turkish Airlines Euroleague’in ikinci haftasında temsilcimiz Beşiktaş, 18 Ekim Perşembe günü deplasmanda Brose Baskets’e konuk olacak. Ligde ilk hafta Partizan’ı farklı mağlup eden ve D Grubu’nun da zirvesinde yer alan temsilcimiz Beşiktaş, Turkish Airlines Euroleague’deki ilk deplasman mücadelesinde Alman ekibi Brose Baskets ile karşılaşacak. TSİ 20:00’da başlayacak olan karşılaşma NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

19 Ekim Cuma günü ise iki temsilcimiz Turkish Airlines Euroleague’de maçlarını oynayacak. İlk hafta İtalya deplasmanında Armani Jeans Milona’ya kaybeden C Grubu’ndaki temsilcimiz Anadolu Efes, son şampiyon BC Olympiakos’u Abdi İpekçi Arena'da ağırlayacak. Saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşmayı da NTV Spor naklen ekranlara getirecek.

Aynı gün ayrıca bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Union Olimpija’ya konuk olacak. A Grubu’nda oynadığı ilk maçta sahasında BC Khimki’yi mağlup eden Sarı Lacivertliler, Slovenya’da Union Olimpija ile TSİ 21:45’te karşılaşacak. Bu mücadele de NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Öte yandan, Avrupa basketbolunun iki önemli ekibi Maccabi Electra Tel-Aviv ve Montepaschi Siena'nın, 18 Ekim Perşembe günü TSİ 22:05'te Tel-Aviv'de oynayacağı B Grubu karşılaşması da NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.


Turkish Airlines Euroleague'de ikinci hafta programı şu şekilde:

17 Ekim 2012 Çarşamba
TSİ 20:45 Asseco Prokom – Unicaja Malaga

18 Ekim 2012 Perşembe
TSİ 19:30 Lietuvos Rytas – FC Barcelona Regal
TSİ 20:00 Brose Baskets - Beşiktaş
TSİ 21:45 Alba Berlin – Elan Chalon
TSİ 21:45 Partizan – CSKA Moskova
TSİ 22:00 Panathinaikos – Mapooro Cantu
TSİ 22:05 Maccabi Tel Aviv – Montepaschi Siena

19 Ekim 2012 Cuma
TSİ 18:30 BC Khimki – Real Madrid
TSİ 19:30 Cedevita Zagreb – EA7 Emporio Armani
TSİ 20:00 Anadolu Efes – BC Olympiakos
TSİ 21:30 Caja Laboral – Zalgiris Kaunas
TSİ 21:45 Union Olimpija – Fenerbahçe Ülker

Turkish Airlines Euroleague’de İkinci Hafta Heyecanı Turkish Airlines Euroleague’de İkinci Hafta Heyecanı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.