Advertisement

FIBA Kadınlar EuroCup’ta 2. Hafta Başlıyor

Beş takımımızın mücadele ettiği FIBA Kadınlar Eurocup’ta ikinci hafta 31 Ekim Çarşamba günü oynanacak maçlarla başlayacak.

Adana Botaş, TED Ankara Kolejliler, Homend Antakya Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Kaski’nin mücadele ettiği FIBA Kadınlar Eurocup’ta ikinci hafta 31 Ekim Çarşamba günü oynanacak maçlarla başlayacak.

Geçen hafta oynanan ilk maçlar sonunda sadece Homend Antakya Belediyesi kupaya galibiyetle başlamıştı.

B Grubu’nda yer alan temsilcimiz TED Ankara Kolejliler ikinci maçında Belçika’nın Lotto Young Cats takımı ile deplasmanda karşılaşacak. 31 Ekim Çarşamba günü oynanacak mücadele TSİ 21:30’da başlayacak. Ankara ekibi geçen hafta evinde oynadığı ilk maçında Hainaut Basket’e 51-82 yenilmişti.

C Grubu’ndaki temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi de ikinci hafta maçında Belçika takımı olan Belfius Namur’a 31 Ekim Çarşamba günü konuk olurken maç TSİ 21:30’da başlayacak. Temsilcimiz geçen hafta oynadığı ilk maçta Tarbes GB’ye 68-80 mağlup olmuştu.

Kupada final oynama başarısı gösteren Kayseri KASKİ ise geçen hafta oynadığı ilk maçında Horizont’a 78-73 yenilerek sezona mağlubiyetle başladı. Kayseri ekibi bu hafta ise ikinci maçında 1 Kasım Perşembe günü Telge Basket’i saat 19:00’da konuk edecek.

F Grubu’nda yer alan Adana Botaş da kupaya mağlubiyetle başlayan takımlarımızdan. Adana temsilcisi son şampiyon Dynamo Kursk’a 79-64 yenilmişti. Temsilcimiz bu hafta ise 1 Kasım Perşembe günü Bulgaristan’ın Dunav 8806 takımı ile saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

FIBA Kadınlar EuroCup’da yer aldığı H Grubu’na galibiyetle başlayan temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi ikinci maçında ise Litvanya’nın Vilnus Kibirkstis takımı ile karşılaşacak. 31 Ekim Çarşamba günü oynanacak bu maç TSİ 19:00’da başlayacak.
FIBA Kadınlar EuroCup’ta 2. Hafta Başlıyor FIBA Kadınlar EuroCup’ta 2. Hafta Başlıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.