Advertisement

Bıyıktay Bu Kez Galibiyet İstiyor

Beko Basketbol Ligi’nin ilk haftasında Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacak Aliağa Petkim’in başantrenörü Burak Bıyıktay, rakiplerini yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Burak Bıyıktay, üzerlerinde bir şanssızlık olduğunu, ligin ilk maçında kendi sahalarında karşılaşacakları Hacettepe Üniversitesi maçından galibiyetle ayrılarak kötü gidişe dur demek istediklerini kaydetti.

Özellikle sakatlıklardan yana sıkıntılı olan Bıyıktay, şöyle konuştu: ”Sezon başında yapılan hazırlık maçında Shumpert ve Ahmet’in sakatlanması bizi çok olumsuz etkiledi. Ahmet 1,5 ay oynamadı, Shumpert ise hala oynayamıyor. Orhan Hacıyeva’nın ise milli takımdan hem geç gelmesi, hem de sakat dönmesi bizi ciddi şekilde etkiledi. Fakat her şeye rağmen bizim bundan sonraki hedefimiz geçen seneki başarıyı yakalamak.

İlk defa katıldığımız FIBA EuroChallenge kupasında her şeye rağmen gruplara kalmalıydık. Türkiye kupasında da yine aynı sakatlıklardan dolayı şanssız maçlar kaybettik. 2 maçı uzatmada, Beşiktaş maçını da son anlarda kaybettik. İyi bir takım olduğumuzu tüm eksiklerimize rağmen Türkiye Kupası maçlarında gösterdiğimizi düşünüyorum. Hacettepe Üniversitesi’ni yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu yapabilecek potansiyelimiz var. Herkes emin olsun ki bu takım yukarı sıraları rahatlıkla zorlayacaktır.”

Aliağa Petkim ile Hacettepe Üniversitesi, 14 Ekim Pazar günü saat 16.00′da Enka Spor Salonu’nda karşılaşacak. Aliağa Petkim, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde oynanan iki maçla birlikte, bu sezon da Spor Toto Türkiye Kupası'nda oynanan maçta da Hacettepe Üniversitesi'ni mağlup etmeyi başaramadı.

Bıyıktay Bu Kez Galibiyet İstiyor Bıyıktay Bu Kez Galibiyet İstiyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.