Advertisement

Taştimur, Transfer İçin NBA'i Takipte

Olin Edirne'nin deneyimli antrenörü Gökhan Taştimur, yaptığı açıklamada; Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk sezonlarında kendilerine duyulan sempatiyi yeniden yakalamaya çalışacaklarını söyledi.

Sezon sonuna kadar 7-8 oyuncu ile iki yıllık kontrat imzalayacaklarını söyleyen Taştimur, 4 numara pozisyonuna transfer yapmak için de NBA kadrolarından kesileceklerini beklediğini bildirdi. Basketfaul’un haberine göre; ligin ilk haftasındaki Royal Halı Gaziantep B.Ş.B maçı için de “Kazanmamız gereken karşılaşmalardan biri” yorumunu yapan Taştimur şöyle konuştu: “Bu ay sonunda NBA’den 115 kadar oyuncu çıkacak. Bunlardan 11-12′si bizim açığımız olan power forvet pozisyonunda. Ayrıca takip ettiğim 1-2 de Avrupalı oyuncu var. Hacettepe maçına kadar 4 numara için transfer yapmış olacağız. Fenerbahçe’den 2 yıllığına aldığımız Berkay Candan’ın da devreye  girmesi bizi mutlu ediyor.

Her geçen gün kendisiniyukarı çekmeye çalışan oyuncu grubu ile çalışıyorum. Bu da bana daha fazla şevk veriyor. Geçen sezon bazı hatalar yapmış olabiliriz ama inanıyorum ki, sezon bittiğinde ilk yılımızdaki sempatiyi, belki fazlasıyla kazanmış olacağız. Kadronun büyük bölümü ile devam edeceğimiz gelecek sezon ise muazzam işler yapabiliriz”

Yönetimin kalıcı temeller atmak için üretilen projelere verdiği katkının, Olin’in geleceğini garanti altına alacağını söyleyen Taştimur şöyle devam etti: “Edirne dışından genç takıma 4 oyuncu getirdik. Ayrıca 1999-2000 doğumlu çocuklardan oluşan küçük takımımızda, yarının yıldızlarını görüyorum.”

Taştimur, Royal Halı Gaziantep B.Ş.B maçıyla ilgili olarak da “Geç kurulmamıza rağmen çabuk toparlandık. Ancak bana göre şu anda yüzde 25′lerdeyiz. Yine de maçta, taraftarımızın da desteği ile performansımızın yükseleceğinden eminim. Kazanmamız gereken maçlardan biri” dedi.

Taştimur, Transfer İçin NBA'i Takipte Taştimur, Transfer İçin NBA'i Takipte Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.