Advertisement

Cumhurbaşkanlığı Kupası Maçının Ardından..

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, her iki takımın antrenörleri ve oyuncuları mücadeleyi değerlendirdiler..

Fenerbahçe Antrenörü Roberto Iniguez De Heredia, her rakibe saygı duyarak oynamalarının kendilerini başarıya götüreceğini ifade ederek, “Kolay bir maç olmadı. Zor bir maç olacağını zaten düşünüyorduk. Maça rakibimiz baskılı savunma yaparak başladı ancak biz bir süre sonra kontrolü ele aldık. Potamızda 45 sayı gördük ama hücumda eksiklerimiz olduğu kesin. Benim için şu anda maç bitti . Gelecek açısından takım olgusu daha önemli. Bütün takımlara saygı duyuyorum. Eğer saygı duymazsanız bir çok sorun yaşarsınız. Başarılı olmanız için diğer takımlara saygı duymanız lazım. İlk önemli maçımızda biz de bunu yaptık. Mutluyum” dedi.

Fenerbahçe Oyuncusu Esmeral Tunçluer, “Sezona kupayla başlamak çok güzel. Bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Bugün takım olarak ortaya koyduğumuz mücadele çok önemliydi. Hem hücumda hem savunmada iyiydik. Bizi destekleyen taraftarlara çok teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

Galatasaray Antrenörü Ekrem Memnun, rakiplerinin hücum ribaundlarında etkin olduğunun altını çizerek, “Maçın bir bölümü planladığımız gibi gelişti. 62 sayı yedik. Rakibimizin ilk yarı toplam 14 hücum ribaundu var ve bu bize karşı bariz üstünlükleri oldu. Fiziksel olarak yeterli değildik. Savunma anlamında geliştik ama hücumda iyi organize olamadık. İkinci yarı rakibimizi yakalamaya çalıştık ancak başaramadık. Taraftarlar için üzüldüm. Buralara gelip bizi destekleyen taraftarları sevindirmek istiyorduk ama olmadı. Önümüzdeki dönemde çok daha iyi mücadele edeceğiz” dedi.

Galatasaray Oyuncusu Şaziye İvegin ise , “Bence her iki takım için de temposu ve mücadelesi yüksek bir maç oldu. Sahaya maçı kazanmak için çıktık. Gereken mücadele ve kavgayı verdiğimizi düşünüyorum ama bu yeterli gelmedi. Eminim bundan sonra çok daha iyi mücadele ederek daha akıllı oynayacağız. İleriki maçlarda bunu herkes görecek. Taraftara teşekkür ederim bugün onları sevindirmek isterdik ama olmadı. Fenerbahçe’yi de tebrik ederim” diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı Kupası Maçının Ardından.. Cumhurbaşkanlığı Kupası Maçının Ardından.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.