Advertisement

TED Ankara Kolejliler’de Hazırlıklar Sürüyor

Beko Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan TED Ankara Kolejliler, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, TOBB-ETÜ Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman sonrası yaptığı açıklamada, hafta sonu İstanbul deplasmanında zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Geçen hafta ligin güçlü takımlarından Tofaş ile hem Spor Toto Türkiye Kupası hem de Beko Basketbol Ligi'nde olmak üzere 2 maç yaptıklarını ve bu iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardıklarını belirten Sunter, bunun mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda Fenerbahçe Ülker maçını da düşündüklerini ifade etti.

Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe Ülker maçının zorlu geçeceğini belirterek, ''Bizim için kolay olmayacak. Fenerbahçe Ülker karşısında sahada elimizden gelen mücadeleyi, savaşı vereceğiz'' dedi.

Spor Toto Türkiye Kupası'nda Tofaş maçında sakatlanan Murat Kaya'nın aynı takımla oynanan lig maçında yine sakatlandığını ve Fenerbahçe Ülker karşısında forma giyemeyeceğini vurgulayan Sunter, sakatlığı süren takım kaptanı Erdal Bibo'nun da durumunun maç saati belli olacağını kaydetti.

TED Ankara Kolejliler’de Hazırlıklar Sürüyor TED Ankara Kolejliler’de Hazırlıklar Sürüyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.