Advertisement

Aliağa Petkim - Hacettepe Üniversitesi Maçının Ardından..

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Aliağa Petkim'in sahasında konuk ettiği Hacettepe Üniversitesi'ni 73-70 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki takımın teknik adamları ve oyuncuları karşılaşmayı değerlendirdiler..

Karşılaşma sonunda yapılan basın toplantısında, lige galibiyetle başlamanın önemli olduğunu belirten Aliağa Petkim Antrenörü Burak Bıyıktay; “Avrupa Kupası ve Türkiye Kupası karşılaşmaları sonrasında takım üzerinde yoğun stres vardı. Kazandığımız için mutluyuz. Lige kazanarak başlamak önemliydi. Ligdeki hedefimiz; geçen senenin üstüne çıkmak. Oyuncularımızı kutluyorum.” dedi.

Ligin ilk karşılaşmalarının her zaman zorlu geçtiğini belirten Aliağa Petkim'in tecrübeli oyuncusu Ersin Görkem ise “Maçı, başından sonuna kadar kazanma isteği ile oynadık. Ligin ilk maçları her zaman zorlu geçer. Kazanan taraf olduğumuz için mutluyuz” dedi.

Aliağa Petkim ile oynadıkları her mücadelenin çekişmeli geçtiğini belirten Hacettepe Üniversitesi Antrenörü Alp Bayramoğlu ise mücadele ile ilgili olarak; “Aliağa Petkim ile oynadığımız her karşılaşma büyük çekişmeye sahne oluyor. Bugün de çekişmeli bir mücadele oldu. Karşılaşmada elimize geçen şansları iyi değerlendiremedik. Her iki takıma da ligde başarılar diliyorum.” dedi.

Lige galibiyetle başlamak istediklerini ama başaramadıklarını belirten Hacettepe Üniversitesi guardı Onur Altınmakas ise; “Sezona galibiyetle başlamak için Aliağa’ya gelmiştik. Maçı, sonuna kadar da iyi getirdik. Lige galibiyetle başlayamadık ama önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız.” dedi.

Aliağa Petkim - Hacettepe Üniversitesi Maçının Ardından.. Aliağa Petkim - Hacettepe Üniversitesi Maçının Ardından.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.