Advertisement

Efes'te Barac'ın Yerine Batista

Anadolu Efes'te sol dirseğinden geçirdiği sakatlık nedeniyle ameliyat edilecek olan Hırvat pivot Stanko Barac, yaklaşık 6 hafta forma giyemeyecek. Bu gelişmenin ardından Lacivert-Beyazlılar, sözleşmesi devam etmesine rağmen kadrosunda düşünmediği Esteban Batista'yı yeniden kadroya aldı..

Konuyla ilgili olarak Anadolu Ajansı'na bir açıklama yapan Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Hırvat oyuncunun geçen hafta Turkish Airlines EuroLeague'deki Olympiakos maçında dirseğine darbe aldığını belirterek, ''Antrenmanda ağrıları devam edince, tetkikleri yapıldı. Kontrollerde, dirseğindeki bir kemikte kırık olduğu tespit edildi. Bu akşam ameliyat edilecek. Yaklaşık 6 hafta oynayamayacağı düşünüyoruz'' dedi.

Özerhun, Barac'ın sakatlığı nedeniyle başantrenör Oktay Mahmuti tarafından takımda düşünülmeyen Esteban Batista'yı tekrar kadroya dahil ettiklerini dile getirdi.

Sezon başında Anadolu Efes ile çalışmalarda yer alan Esteban Batista, buna karşın takımının; Cumhurbaşkanlığı Kupası, Spor Toto Türkiye Kupası, Beko Basketbol Ligi ve Turkish Airlines EuroLeague'de oynadığı 8 maçta da kadroda yer almamıştı.
Efes'te Barac'ın Yerine Batista Efes'te Barac'ın Yerine Batista Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.