Advertisement

Bıyıktay: “Kaybetmemizin sebebi rotasyon darlığı”

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim'in başantrenörü Burak Bıyıktay, Antalya Büyükşehir Belediyesi maçında kesinlikle kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Burak Bıyıktay yaptığı açıklamada, ligde önce Antalya Büyükşehir Belediyesi, ardından da Türk Telekom ile oynayacakları maçların kendileri için çok önemli olduğunu ve bu maçlarda galip gelmek istediklerini belirterek, sezon başında aldıkları başarısız sonuçları ise rotasyon sıkıntısına bağladı.

Bıyıktay, şöyle konuştu: “Antalya Büyükşehir Belediyesi maçında kesinlikle kazanmamız gerek. Pazar gününe kadar gerekli hazırlıkları yaparak kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Antrenmanlarda eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Kaybettiğimiz maçlara baktığımızda ilk periyotlarını üstün götürdüğümüz görülüyor. Galatasaray Medical Park karşısında da 3 periyot üstün oynadık. Son periyotta maç kaybetmemizin sebebi kadromuzdaki rotasyon darlığından kaynaklanıyor. Takımda sakat oyuncu sayımızın oldukça fazla olması nedeniyle oluşan rotasyon darlığı maç sonuna doğru takımın diri kalmasını engelliyor. Yeni transferlerimiz Lionel Chalmers ve Caner Şentürk de takımla antrenmanlara başladı. Sakatlarımız döndükçe, yeni oyuncularımızın da adaptasyonu ile rahatlayacağız.”

Bıyıktay: “Kaybetmemizin sebebi rotasyon darlığı” Bıyıktay: “Kaybetmemizin sebebi rotasyon darlığı” Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.