Advertisement

Kaf Kaf'tan Beşiktaş'a Bilet Misillemesi

Pınar Karşıyaka yönetimi, önümüzdeki Pazar günü İzmir’de oynanacak Beşiktaş maçının bilet fiyatlarını kendi taraftarına 10 TL, konuk seyirciye 50 TL olarak belirlerken, şaşkınlık yaratan bu kararın arkasında iki sezon önce yaşanan bir olayın yattığı ortaya çıktı..

Beşiktaş’ın 2010-11 sezonunda İstanbul’da yapılan karşılaşmada, pota arkasında yer ayırdığı Karşıyaka seyircisine sahayı yandan gören tribünlere göre iki kat pahalı bilet sattığı, bu olayı unutmayan Karşıyakalıların da 50 liralık biletle misilleme yaptığı öğrenildi.

Beşiktaşlılara pota arkasını tahsis eden Pınar Karşıyaka yönetimi, yönergedeki; “Rakip seyirci ile aynı konumdaki ev sahibi seyircinin bilet fiyatı da aynı olmak zorunda” hükmünü kurnazca bir yöntemle aşıp, karşı pota arkasında kendi taraftarı için de 50 TL’lik bir bölüm ayırdı. Pınar Karşıyaka'nın benzer uygulamayı geçen sezon da yaptığı, ancak rakamı bu kadar yüksek tutmadığı için olayın dikkat çekmediği belirtildi. Bu arada kulüplerin, sezon başında TBF’ye bildirdiği bilet fiyatlarını en fazla 4 kat artırılabildiği öğrenildi.

Genel Menajer Levent Türknas, bilet fiyatlarını sezon başında 10 TL olarak belirlemelerine rağmen, Beşiktaş maçında farklı tarife uygulayacaklarını doğrularken, rakamın henüz netleşmediğini söyledi. Resmi siteden duyurulan 10 ve 50 TL rakamlarının doğru olmadığını belirten Türknas, “Haberin siteye girilmesi konusunda biraz acele edilmiş. Biz Galatasaray ve Fenerbahçe maçları da dahil, tüm sezon 10 TL’ye bilet satma kararı aldık. Ancak son iki yılda olduğu gibi, Beşiktaş karşılaşmasında yine farklılık olabilir” dedi.


Ulaş Sağ / DHA
Kaf Kaf'tan Beşiktaş'a Bilet Misillemesi Kaf Kaf'tan Beşiktaş'a Bilet Misillemesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.