Advertisement

"Vidmar, Türk Olmazsa da Bir Yabancı Alabiliriz"

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta deneyimli coach Erman Kunter, takımdaki son gelişmeleri BasketDergisi'ne yaptığı açıklamada dile getirdi. Kunter, Rixos Cup'ın ardından izlenimlerini paylaşırken, transferle ilgili açıklamalarda da bulundu..

Rixos Cup'ı dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta coach Kunter, “Turnuvada en dar kadrosu olan ekip bizdik. İlk 3 maç iyiydik ama sonra biraz yorulduk. 7 oyuncu ile oynadık. Gençler daha hazır değiller, çok gençler. Turnuvanın başında iyiydik, hatta Galatasaray maçında yine iyi mücadele ettik. Başta düşüş oldu ama sonra 4 sayıya kadar indirdik. Belki Jerrells atsa 2 sayıya indirecektik. Geçen sene çok az süre almış oyuncular var kadromuzda. Tutku hastalık yaşamıştı. Cevher çok süre alamamıştı. Vidmar da öyle… Jerrells son resmi maçını Nisan ayında yaptı. Kamp döneminde adelesinde çekme oldu. Tam başlamışken ara verdi. İdmansız gitti Antalya’ya. Onun da zamana ihtiyacı var. Sonuçta maçları bırakmıyoruz. Bu önemli. Tam takım olsak daha iyi olurdu. Takımı daha iyi görebilirdik. Almanya’daki Beko Cup’ta daha net anlayabiliriz. Orada tam takım olacağız. Dasic ve Markota geldi. Serhat katıldı. Can Akın da Çarşamba başlayacak” dedi.

Pota altına oyuncu takviyesi konusunda düşüncelerini açıklayan Kunter, “Vidmar eğer Türk olmazsa da bir yabancı düşünebiliriz. Euroleague için bir 5 numara alabiliriz. Sadece Avrupa’da oynayıp, ligde bir sakatlık durumunda devreye girebilecek, görev adamı, müdafaası kuvvetli bir isim düşünebiliriz. Takımın kimyası iyi. Bazı fikirlerimiz var. Kısa takımla da oynayabiliriz. Dasic-Markota beraber pota altında olabilir. Vidmar ile de kullanabilirim. Cevher ve Barış da zaten düşüncelerimiz içinde hep var” dedi.

TBF Genel Kurulu’nda oy kullanacak olan Erman Kunter, bu akşam Ankara’ya gideceğini sözlerine ekledi.
"Vidmar, Türk Olmazsa da Bir Yabancı Alabiliriz" "Vidmar, Türk Olmazsa da Bir Yabancı Alabiliriz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.