Advertisement

Fenerbahçe Ülker: 70 - CSKA Moskova: 65 (Hazırlık Maçı)

Fenerbahçe Ülker, yeni sezon hazırlıklarının İtalya etabını, katıldığı Cagliari Turnuvası’nda CSKA Moskova ile oynadığı ve 70-65 kazandığı maçla tamamladı. Mücadeleyi 21 sayıyla tamamlayan yıldız guard Bo McCalebb, Sarı-Lacivertliler adına günün en etkili ismi oldu..

Cagliari Turnuvası’nın ikinci ve son maçında Rus ekibi CSKA Moskova ile Pala Rockefeller Arena’da karşılaşan Fenerbahçe Ülker, sahadan 70-65 galip ayrıldı. Sarı-Lacivertlilerde; Emir Preldzic, David Andersen, Can Maxim Mutaf, Bojan Bogdanovic ve İlkan Karaman bu maçta da kadroda yer almadı. CSKA Moskova'da ise; Zoran Erceg, Nenad Krstic, Eugeny Voronov, Milos Teodosic ve Sasha Kaun bu maçta kadroda yer almayan isimlerdi..

Fenerbahçe Ülker'de; Ömer Onan ve Romain Sato 0/4 üçlük isabetiyle oynarken, Sarı-Lacivertliler takım olarak da 0/9 ile üç sayılık atış kullandı. CSKA'da ise Aaron Jackson ve Sonny Weems 0/4 üçlük atarken, Rus ekibi takım olarak ise 7/27 üçlük isabetiyle oynadı. 39 dakika sahada kalan Bo McCalebb, 8/13 saha içi isabetiyle tamamladığı karşılaşmada kaydettiği 21 sayıyla galibiyetin baş mimarı olurken, Romain Sato ise 10'u serbest atıştan olmak üzere 14 sayı kaydetti. Sarı-Lacivertlilerde Romain Sato 2/14, Ömer Onan ise 1/7 saha içi isabetiyle hücum anlamında tutuk bir maç sergilediler..

Maça iyi başlayan Fenerbahçe Ülker karşısında daha sonra oyunu dengeleyen CSKA Moskova, skor anlamında da dengeyi sağladı ve ilk periyot 16-16 eşitlikle tamamlandı. İkinci periyota rakibine oranla daha iyi başlayan Fenerbahçe Ülker, bu çeyrekte üstünlüğü hücumda da sergiledi ve özellikle Bo McCalebb organizeli hücumlarda bulduğu sayılarla soyunma odasına 38-33'lük üstünlükle giden taraf oldu. Üçüncü periyotta daha etkili olan taraf ise CSKA Moskova oldu. Savunma sertliğini arttıran Rus ekibi, Fenerbahçe Ülker'i zorlama atışlara yöneltirken, periyotta da 20-8'lik üstünlük kurarak son çeyreğe 46-53’lük skor üstünlüğüyle girdi. Fakat son periyotta ibreyi lehine çeviren taraf yine Fenerbahçe Ülker oldu. Serbest atış çizgisinden sayılar bularak skor üstünlüğünü sağlayan Sarı-Lacivertliler, boyalı alanda da rakibinin eksiklerini iyi değerlendirdi ve rakibini top kayıplarına zorlayarak farkın kapanmasına izin vermeyerek mücadeleden 70-65'lik galibiyetle ayrılan taraf oldu..

Fenerbahçe Ülker, bu akşam CSKA Moskova ile birlikte özel bir uçakla İstanbul’a dönerek, 16 Eylül Pazar günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da, CSKA Moskova ile Mirsad Türkcan'ın jubile maçında bir kez daha karşı karşıya gelecek..


SALON: Pala Rockefeller Arena

FENERBAHÇE ÜLKER (70): Bo McCalebb 21 (2 ribaund), Erbil Eroğlu, Ömer Onan 2 (6 ribaund- 1 asist), Barış Ermiş 7 (1 asist), Romain Sato 14 (6 ribaund- 4 asist), Kaya Peker 12 (6 ribaund), Oğuz Savaş 10 (6 ribaund), Mike Batiste 4 (3 ribaund- 2 asist), Metecan Birsen (1 ribaund), Berk Uğurlu, Mehmet Şanlı, Mehmet Alemdaroğlu.

CSKA MOSKOVA (65): Vladimir Micov 8 (3 ribaund- 4 asist), Aaron Jackson 4 (7 ribaund- 1 asist), Dmitry Sokolov 2 (2 ribaund), Sonny Weems 6 (5 ribaund- 3 asist), Andrey Vorontsevich 6 (3 ribaund- 1 asist), Drew Nicholas 9 (2 ribaund- 1 asist), Alexander Gudumak 6 (4 ribaund), Viktor Khryapa 7 (6 ribaund- 2 asist), Anton Ponkrashov 17 (1 ribaund- 1 asist), Dmitry Korshakov, Alexey Zozulin, Ivan Strebkov.

1.PERİYOT: 16-16
2.PERİYOT: 22-17
3.PERİYOT: 8-20
4.PERİYOT: 24-12
Fenerbahçe Ülker: 70 - CSKA Moskova: 65 (Hazırlık Maçı) Fenerbahçe Ülker: 70 - CSKA Moskova: 65 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.