Advertisement

Antalya Cup Heyecanı Başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Antalya Cup Basketbol Turnuvası'na katılacak takımlar ve fikstür belli oldu. Turnuvaya Antalya Atatürk Spor Salonu ev sahipliği yapacak..

Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Kulübü tarafından 18-20 Eylül 2012 tarihlerinde düzenlenecek Antalya Cup'a, ev sahibi Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, Beko Basketbol Ligi ekipleri; Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Erdemirspor katılacak. Tek maçlı lig usulüne göre yapılacak karşılaşmaların ardından ilk sırayı alan takım, turnuvada şampiyon olacak.

Turnuva 18 Eylül Salı günü saat 17:00'de Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Erdemirspor arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Aynı gün saat 19:30'da ev sahibi Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşılaşacak.

Turnuvanın ikinci gününde ise 19 Eylül Çarşamba günü saat 17:00'de Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Erdemirspor, 19:30'da ise Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi mücadele edecek.

Turnuvanın son gününde ise 20 Eylül Perşembe saat 15:00'te Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşılaşacakken, saat 18:00'de ise Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Erdemirspor karşı karşıya gelecek.

Antalya Cup Heyecanı Başlıyor Antalya Cup Heyecanı Başlıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.