Advertisement

Galatasaray'da Gündem İzzet Transferi

Galatasaray Medical Park, transferde İzzet Türkyılmaz'ı gündemine aldı. İlkan Karaman'ın takımdan ayrılmasından sonra 4 numara pozisyonunda sıkıntı yaşaması muhtemel görünen Sarı-Kırmızılılar, Banvit'in 22 yaşındaki milli forveti için nabız yokladı..

2012 NBA Draftı'nda 50. sırada Denver Nuggets tarafından seçilen ve NBA Yaz Ligi'nde Nuggets forması da giyen 2.15 boyundaki forvet, geçen sezon Banvit'te 28 maçta ortalama 9 dakika sahada kalmış ve sezonu; 2.2 sayı ve 1.8 ribaund ortalamalarıyla tamamlamıştı.

Konuyla ilgili olarak iddialıhaber.com sitesine açıklamalarda bulunan Banvit antrenörü Orhun Ene;  “İzzet takımımızın en önemli oyuncuları arasında. Yıllardır kendisine yaptığımız yatırımların karşılığını almaya başladık. Antrenör olarak kalmasını ve daha çok süre bulacağına inandığım Banvit’te kendini gelişimini tamamlamasını isterim ama gelişmeler ne gösterir bilemeyiz. Galatasaray’ın kulüp ile bir teması olmuş. Eğer yönetimimiz bana bu transferden çok önemli maddi kazanımlar elde edeceğimizi söyler, ben de takımım ve İzzet için hayırlı olacağını düşünürsem neden olmasın. Dediğim gibi önce kulüpler anlaşır sonra ben söyleyeceğimi söylerim. Tekrar ediyorum İzzet gibi önemli bir oyuncumu kaybetmek istemem çünkü takıma ciddi katkısı olacaktır.” şeklinde konuştu.

Ene, İzzet’in takımdan ayrılması durumunda transfer yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise “Elimizde Dusan gibi, Tufan gibi genç oyuncular mevcut. Bu zamanda Türk oyuncu bulmak zor olur. Bu kadro ile yola devam edeceğiz.” yanıtını verdi.

Galatasaray cephesinden açıklama ise Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer'den geldi. iddialıhaber.com sitesine açıklama yapan Özyer, “Atılmış resmi bir adım yok ama şunu belirtmek isterim Banvit dışında her takım kadrosunda İzzet’i görmek isteyecektir. İzzet Türkyılmaz herkes tarafından takip edilen ve geleceğin yıldız adayı bir oyuncu. Eğer görüşmeler başlar ve şartlarda anlaşabilirsek İzzet’İ kadromuza katabiliriz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Gündem İzzet Transferi Galatasaray'da Gündem İzzet Transferi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.