Advertisement

Olin Edirne: 58 - KAO Dramas: 63 (Hazırlık Maçı)

Yeni sezon hazırlıklarına Yunanistan'ın Kavala kentinde katıldığı turnuva ile devam eden Olin Edirne, burada oynadığı ilk hazırlık maçında Yunan ekibi KAO Dramas'a 58-63 mağlup oldu. Turnuvadaki ikinci maçında bugün Bulgar ekibi Levski Sofya ile karşılaşacak olan Olin Edirne, yarın da turnuvanın ev sahibi E.K Kavalas ile karşılaşacak..

Karşılaşmaya Davud'un serbest atıştan kazandığı sayı ile önde başlayan Edirne takımı ilk dakikalarda 7 sayılık bir seri yakaldı. İlk çeyrekte son saniyeye kadar önde giden Olin ilk çeyreği son anda yediği üçlük bir basket ile bir sayı geride kapattı. İkinci çeyrekte başbaşa geçen bir karşılaşma oldu ve ilk yarı 33-32 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona erdi.

Üçüncü çeyrek Olin Edirne'nin baskın oyunu ile başladı ve zaman zaman 7 sayıya kadar açılan fark dördüncü çeyreğe kadar korundu. Son çeyreğin ilk beş dakikasına önde giren Edirne yaptığı üçlük atışların sayıya dönüşmemesi ve rakibin sayılarına engel olamaması nedeniyle fark kapandı.Son beş dakika içinde sadece Davud'un iki serbest atışıyla sayı alabilen Olin Edirne karşılaşmayı 63-58 yitirdi.

Karşılaşmada dikkat çeken ayrıntılar, Olin Edirne'nin ilk ve son sayılarının Davut'un serbest atışları ile kazanılması oldu. Yine Davud yorgunluğu ile dikkat çeken sporcu oldu. Olin Edirne bugün saat 17:00'de Bulgaristan'ın Levski Sofya takımı ile karşılaşacak.


OLİN EDİRNE: Berkay Candan 11, Davud Kamer 10, David Jelinek 10, Nemanja Protic 8, Mehmet Yağmur 7, Bekir Yarangüme 7, Levent Bilgin 2, Umar Atın 2.


İçerik: Lozanmubadilleri.com - İstatistik: Edirnebasket.com
Olin Edirne: 58 - KAO Dramas: 63 (Hazırlık Maçı) Olin Edirne: 58 - KAO Dramas: 63 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.