Advertisement

Demirel Yeniden Başkan

Ankara'da bugün gerçekleştirilen TBF Olağan Genel Kurul'da Turgay Demirel, 105 oy alarak bir kez daha TBF Başkanı seçildi..

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu bugün Rixos Ankara Grand Otel'de gerçekleştirildi. 179 delegenin 173’ünün oy kullandığı ve bir geçersiz oyla toplam 172 oyun geçerli sayıldığı başkanlık seçiminde Turgay Demirel 105 oy alarak bir kez daha Türkiye Basketbol Federasyonu'nun başkanlığına seçildi.

Saat 14:35'te sona eren oylamanın ardından, seçim sandıkları tek tek Divan Kurulu tarafından açılarak oylar sayıldı. 5 sandığın sayımından sonra Turgay Demirel toplam 105 oy olarak bir kez daha Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığı görevine layık görüldü. Diğer başkan adayı Ali Doğan ise 67 oy aldı.

Seçimde 105 oy alarak bir kez daha Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı seçilen Turgay Demirel, Divan Kurulu Başkanlığı ve delegelere hitaben yaptığı konuşmasında ekibe katılan yeni isimlerle birlikte basketbolun gelişimi için bir 4 sene daha çalışacaklarını söyledi.

Turgay Demirel'in yaptığı teşekkür konuşması şu şekilde;

“Beni dört sene daha bu göreve layık gördüğünüz için herkese teşekkür etmek istiyorum. Daha önce aktarmış olduğum hedefler doğrultusunda aramıza katılmış olan yeni isimlerle birlikte basketbolun gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu Genel Kurul’da bize demokratik bir ortam sağlamış olduğu için diğer adaya da teşekkür ediyorum. Basketbola yakışır bir Genel Kurul olduğu için gerçekten çok memnunum. Yeniden basketbolun kazandığını söyleyebilirim. Ayrıca son olarak salonda yer alan hanım delegelerimize de ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’deki kadın basketbolunun gelişimiyle birlikte önümüzdeki kurullarda hanım delegelerin de artacağına eminim”
Demirel Yeniden Başkan Demirel Yeniden Başkan Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.