Advertisement

Antalya'da Hedef İlk 10

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde coach Altar Tunçkol, Cevat Soydaş Turnuvası'nda istediklerini gördüğü için mutlu olduğunu belirtti ve "Doğru transferler yapmışız" dedi..

Tunçkol, Bursa'da çok sert 4 maç oynadıklarını ve iyi bir görüntü verdiklerini ifade edip şunları söyledi: "Diğer takımlar gibi biz de hazırlık aşamasındayız. Bireysel olarak baktığımızda transferlerin beklediğimiz gibi çıkması bizi sevindirdi. Jordan Theodore çaylak gibi değil, 2-3 yıllık Avrupa deneyimi varmış gibi oynadı. Ron Lewis ve Xavier Gibson istenenleri yaptı. Greg Mongano'nun da gün geçtikçe daha iyi oynayacağını ve beklentilerimizi karşılayacağını düşünüyorum."

Takımın yeni sezondaki sistemi üzerine de bir açıklama yapan genç teknik adam; "Takım olarak mümkün olduğu kadar hızlı oynamaya çalışacağız. Hücumda ise daha sabırlı olmamız ve topu herkesin eline değdikten sonra kullanmamız gerekiyor. Elbette bunların yerleşmesi zamanla ilgili." dedi.

Tunçkol, lige zor bir fikstürle başlayacaklarının altını çizerken; "Lige kendi sahamızda Galatasaray, deplasmanda Telekom ve Aliağa, kendi sahamızda Anadolu Efes maçlarıyla başlayacağız. Bu 4 maçtan bir veya ikisini kazanabilirsek artıya geçeriz. Bizi çok zor bir lig bekliyor. Çok güçlü rakipler arasında hedefimiz ilk 10 takım arasına girebilmek" açıklamasında bulundu..

Antalya'da Hedef İlk 10 Antalya'da Hedef İlk 10 Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.