Advertisement

Galatasaray'dan Anlamlı Jest

Galatasaray basketbol takımları, sezonu anlamlı bir proje ile açıyor. Sarı-Kırmızılı takımın; Erkek, Kadın ve Tekerlekli Sandalye Basketbol takımları, geçtiğimiz yıl deprem felaketi yaşayan Van halkının yanında olduğunu göstermek amacıyla, yeni sezonu Van'da açacak..

Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde;

"Galatasaray Basketbol Takımları, geçtiğimiz yıl deprem felaketi yaşayan Van şehrinin yanında olduğunu göstermek amacıyla basketbol sezonunu Van’da açıyor.  Basketbol takımı idarecilerimiz ve oyuncularımız “Van İçin 1'iz” sloganıyla hareket ederek tüm ulusu acıya boğan felaketin yaralarının sarılmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak ve Van Halkı ile beraber olmak istiyor.

Bu kapsamda Kadın, Erkek ve Tekerlekli Sandalye Basketbol takımlarımızın yanı sıra, Yönetim Kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül, Galatasaray Spor Kulübü Sportif AŞ Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ile Kulüp Direktörü Sinan Kalpakçıoğlu, sezon açılışını gerçekleştirmek üzere bu sabah Van’a hareket ettiler. Van’da birtakım etkinliklere katılacak olan Galatasaray kafilesi, gerçekleştirilecek çeşitli ziyaretlerin ardından Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gösteri maçlarına çıkacak ve bu karşılaşmaların ardından akşam saatlerinde İstanbul’a dönecek.

Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü"

Galatasaray'dan Anlamlı Jest Galatasaray'dan Anlamlı Jest Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.