Advertisement

Beko Leagues Cup Başlıyor

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Beşiktaş, BEKO'nun sponsor olduğu basketbol liglerinin şampiyonlarının katılacağı ve Alman ekibi Bayern Münih'in ev sahipliği yapacağı Beko Leagues Cup 2012 için bugün Almanya'ya gitti. Turnuvada, Siyah-Beyazlıların yanı sıra; ev sahibi Bayern Münih, Rusya şampiyonu CSKA Moskova ve Litvanya şampiyonu Zalgiris Kaunas mücadele edecek..

Beşiktaş'ın yeni transferleri Vladimir Dasic ve Damir Markota da Siyah-Beyazlı forma ile ilk maçlarına çıkacaklar. Milli takım sonrası izinli olan Serhat Çetin de Beşiktaş'ın turnuva kadrosunda yer alıyor. Sakatlık sonrası çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Can Akın ise bu turnuva öncesi ilk kez takımla birlikte çalışmalarda yer aldı..

Siyah-Beyazlılar, turnuvadaki ilk maçında Litvanya Ligi şampiyonu Zalgiris Kaunas ile finalist olmak için mücadele edecek. Zalgiris Kaunas, geçtiğimiz hafta Lietuvos Rytas’ı 89-71 ve 78-78’lik skorlarla geçerek Litvanya Süper Kupası’nın sahibi olmuştu. Kaunas ekibinin kadrosunda Lavrinovic kardeşler ile birlikte, Litvanya basketbolunun önemli guardlarından Kalnietis ve Kaukenas, ayrıca bir dönem ülkemizde Efes forması giymiş Marko Popovic ve Oliver Lafayette gibi önemli isimler yer alıyor..

Bu arada turnuvayı NTV Spor ve NtvSpor.net canlı olarak yayınlayacak. 6800 kişi kapasiteli Audi Dome'da oynanacak turnuvanın programı ise şöyle;

22 Eylül 2012 Cumartesi
TSİ 15:30 Beşiktaş - Zalgiris Kaunas
TSİ 18:00 Bayern Münih - CSKA Moskova

23 Eylül 2012 Pazar
TSİ 15:30 Üçüncülük Maçı
TSİ 18:00 Final Maçı
Beko Leagues Cup Başlıyor Beko Leagues Cup Başlıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.