Advertisement

Türk Telekom, Tam Kadro Çalışmaya Başladı

Beko Basketbol Ligi temsilcilerinden Türk Telekom, yabancı oyuncularının da Ankara’ya gelmesiyle birlikte tam kadro olarak çalışmalarını sürdürüyor..

2012-2013 sezonu çalışmalarını yaklaşık bir aydır yerli oyuncularıyla sürdüren Türk Telekom’da, bu hafta itibariyle yabancı oyuncular da takıma katıldı. Yeni sezonda Koray Eş’in yöneteceği Türk Telekom takımında Eş’in yardımcılıklarını eski Telekomlu oyuncu Tunç Girgin, Fehmi Özsümer, Savaş Özkaynak ve Gökhan Turan yapacak.

Transferler hakkında bir değerlendirme yapan Türk Telekom baş antrenörü Koray Eş, “Bir ayı aşkın bir süredir yerli oyuncularımızla yaptığımız çalışmaları, yabancı oyuncularımızın da katılımıyla hızlandırdık. Geçen sezondan Ceyhun Altay, Uğur Can Öğüt, Rahim Rızvanoğlu, Hazer Avcı ve Baki Görür, Deniz Can Çevik ve Tunahan Dikmen’i kadromuzda tuttuk. Dış transferde ise Pınar Karşıyaka’dan Alper Saruhan, Olin Edirne’den Polat Kocaoğlu ile anlaştık ve yabancı transferini ise Euroleague tecrübesi bulunan Cedric Banks, NBA’de ter döken geçtiğimiz sezonu Tercas Teramo’da geçiren Dee Brown, Hırvat Pivot Drago Pasalic’i ve Sloven oyuncu Miha Zupan ile anlaşarak gerçekleştirdik. Onların da yardımıyla tecrübe kazanacak olan genç oyuncularımızla birlikte yeni sezonda mücadeleci ve hırslı bir takım olmak istiyoruz. Önümüzdeki sezonda tüm ekiplere başarılar diliyoruz” dedi.

Türk Telekom, kadrosunu tamamlamasıyla birlikte önümüzdeki haftalarda bir dizi hazırlık maçları oynayarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Türk Telekom, Tam Kadro Çalışmaya Başladı Türk Telekom, Tam Kadro Çalışmaya Başladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.