Advertisement

Olin Edirne: 71 - İstanbul B.Ş.B: 61 (Hazırlık Maçı)

Yeni sezon hazırlıklarını Edirne'de sürdüren Beko Basketbol Ligi ekibi Olin Edirne, bir anlamda sezon açılışı olarak da görülebilecek hazırlık maçında TB2L takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 71-61 mağlup etti. 150 dolayında seyircinin de izlediği maçın ilk devresi de Olin Edirne’nin 40-27 üstünlüğünde sona erdi.

Olin Edirne'de, sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedilen ve ardından Yeşilgiresun Belediyesi takımına transfer olan İsmail Çevik’in dışında Mehmet Yağmur da bu maçta kadroda yer almadı. Tüm oyuncuların süre aldığı maça Olin Edirne; Nemanja Protic, David Jelinek, Bekir Yarangüme, Sasa Cuic ve Artsiom Parakhouski beşiyle başladı.

Maçın ilk periyotu 26-17 Olin Edirne üstünlüğünde geçilirken ikinci periyot skor anlamında daha kısır geçti ve bu çeyrekte Olin Edirne 14, İstanbul BŞB ise 11 sayı üretebilince, takımlar soyunma odasına 40-28 Olin Edirne üstünlüğünde gittiler. Üçüncü periyotta her iki takım da sayı anlamında eşit bir mücadele sergilediler ve bir sayı ile olsa da  üstün olan taraf yine ev sahibi ekip oldu: 18-17. Final periyotunda sayı açısından etkili olan taraf İstanbul BŞB idi. Konuk ekip final periyotunu 16-13 önde tamamlasa da maçtan galip ayrılan taraf 71-61'lik skorla Olin Edirne oldu.

Olin Edirne’de en skorer isim, 23 sayı ile Çek guard David Jelinek oldu. Genç forvet Berkay Candan da 15 sayı ile takımının en skorer ikinci oyuncusuydu.

Olin Edirne ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün Mimar Sinan Spor Salonu’nda saat 17:00'de bir kez daha karşılaşacaklar ve ardından Olin Edirne, 2-4 Ekim tarihlerinde İzmir’de oynanacak olan Türkiye Kupası D-Grubu maçları son hazırlıklarına devam edecek ve Pazartesi günü İzmir’e geçecek.

Olin Edirne'nin bu maçtaki sayı dağılımı ise şöyle oluştu: Berkay Candan 15, Umar Atın, Bekir Yarangüme, Levent Bilgin 3, Nemanja Protic 7, A.Şerafettin Bilgen, Ralfi Mizrahi 2, Pertev Öngüner 5, David Jelinek 23, Doğukan Tezel, Sasa Cuic 3, Davud Kamer 6, Artsiom Parakhouski 7.


İçerik: Edirnebasket.com
Olin Edirne: 71 - İstanbul B.Ş.B: 61 (Hazırlık Maçı) Olin Edirne: 71 - İstanbul B.Ş.B: 61 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.