Advertisement

7. Banvit&TÜBAD Turnuvası Programı Belirlendi

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Geleneksel Banvit&TÜBAD Basketbol Turnuvası'nın maç programı da belirlendi. Turnuvaya bu sezon ev sahibi Banvit'in yanı sıra, Galatasaray Medical Park, Virtus Bologna ve Lokomotiv Kuban takımları katılacak..

Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, 20-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve NTV Spor'un canlı olarak yayınlayacağı turnuvanın yıllar içinde geldiği noktadan büyük mutluluk duyduklarını belirterek; ''Bu yıl 4 takımla tertiplediğimiz turnuvamızın katılımcıları Galatasaray Medical Park, Virtus Bologna ve Lokomotiv Kuban, çok kaliteli ekipler. Dolayısıyla turnuvanın da basketbol seviyesi ve mücadele olarak üst düzeyde gerçekleşeceğini ve tüm basketbolseverleri memnun edeceğini düşünüyorum. Turnuvaya destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor, katılımcı takımlara başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda üç gün sürecek turnuvanın programı ise şöyle:

20 Eylül 2012 Perşembe
14:45 Galatasaray Medical Park - Virtus Bologna
17:00 Banvit - Lokomotiv Kuban

21 Eylül 2012 Cuma
17:45 Lokomotiv Kuban - Galatasaray Medical Park
20:00 Banvit - Virtus Bologna

22 Eylül 2012 Cumartesi
13:00 Banvit - Galatasaray Medical Park
15:15 Virtus Bologna - Lokomotiv Kuban
7. Banvit&TÜBAD Turnuvası Programı Belirlendi 7. Banvit&TÜBAD Turnuvası Programı Belirlendi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.