Advertisement

İsmail Çevik, Olin Edirne'den Ayrıldı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, bu sezon başında renklerine bağladığı İsmail Çevik ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı. Açıklama, oyuncunun menajerlik şirketi Asset Sports tarafından yapıldı..

İsmail Çevik, bu sezon öncesi hazırlık döneminde rahatsızlığı nedeniyle bir süre forma giyememişti. 31 yaşındaki ve 2.06 boyundaki tecrübeli power forvet, geçtiğimiz sezon Selçuk Üniversitesi forması ile TB2L'de yakaladığı 1.3 blok ortalaması ile ligin blok kralı da olmayı başarmıştı. Çevik, TBL kariyerinde daha önce; Troy Pilsener, Beşiktaş, Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka, İTÜ, Selçuk Üniversitesi, Kepez Belediyesi ve Aliağa Petkim formaları da giymişti..

Geçtiğimiz sezon Selçuk Üniversitesi forması ile TB2L'de 43 maçta görev yapan deneyimli oyuncu, bu maçlarda ortalama 20.4 dakika sahada kalarak; 7.2 sayı, 5.1 ribaund, 0.9 asist ve 1.3 blok ortalamaları yakalamıştı.

İsmail Çevik, Olin Edirne'den Ayrıldı İsmail Çevik, Olin Edirne'den Ayrıldı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.