Advertisement

Şampiyondan Sponsora Ziyaret

TB2L finalinde karşılaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni 72-69 mağlup ederek TB2L'de 2011-2012 sezonunu şampiyon tamamlayan Başkent ekibi Optimum TED Ankara Kolejliler, şampiyonluğunu sponsor Optimum AVM’nin bağlı olduğu Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile kutladı..

Kutlama ziyaretine, TED Ankara Kolejliler Kulüp Başkanı Önder Bülbüloğlu, Şube Sorumlusu Kerem Mağdenli, Kulüp Müdürü Ali Kavaklıoğlu’nun yanı sıra, takımın teknik kadrosu ve sporcuları da katıldı..

Kulüp Başkanı Önder Bülbüloğlu, sözlerine Erman Ilıcak’a verdikleri değerli destekten dolayı teşekkür ederek başladı. Erman Ilıcak’ın TED Ankara Koleji’nde basketbol oynadığı yıllarda 10 numaralı forma giydiğini belirten Bülbüloğlu, Ilıcak'a özel hazırlanan 10 numaralı TED Kolejliler formasını da hediye etti.

Takımın başarısından ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden Erman Ilıcak ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Basketbol oynadığım yıllarda 2 şey öğrendim. Birincisi takım oyuncusu olmak, ikincisi de 40 dakika mücadeleyi bırakmamak. Siz de bunu yaptınız, yani hem takım oyunu hem de iyi mücadele ile camiamızın 3 yıldır beklediği hedefi gerçekleştirdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz.”
Şampiyondan Sponsora Ziyaret Şampiyondan Sponsora Ziyaret Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.