Advertisement

Galatasaray Medical Park'ta Ayrılık Rüzgârı

Galatasaray Medical Park'ın Hırvat pivotu Luksa Andric, sözleşmesindeki opsiyon maddesine göre sözleşmesi yenilenmediği için serbest kaldı. Oyuncunun menajeri Misko Raznatovic, kişisel twitter hesabından bu konuyu yazarken, opsiyon süresinin dolduğunu ve Andric'in artık yeni teklifler değerlendireceğini yazdı..

Bir süredir adı başta Maccabi Tel-Aviv olmak üzere birçok takımla anılan Luksa Andric, bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde 36, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 19 maçta forma giymişti. Turkish Airlines EuroLeague'de görev aldığı 19 maçta ortalama 20.3 dakika sahada kalarak; 11.1 sayı ve 4.2 ribaund ortalamaları yakalarken, Beko Basketbol Ligi'nde ise ortalama 16.7 dakika sahada kalarak; 8 sayı ve 3.7 ribaund ortalamaları tutturmuştu..

Bu arada Sarı-Kırmızılılar, Andric'in yanı sıra, sezon içerisinde takıma katılan Boris Savovic ve Nihad Djedovic ikilisiyle de sözleşme yenilemeyecek. Ayrıca, basketbolu bırakma kararı alan Haluk Yıldırım ile birlikte; Evren Büker ve Mert Shumpert gibi isimlerle de yolların ayrılması bekleniyor..
Galatasaray Medical Park'ta Ayrılık Rüzgârı Galatasaray Medical Park'ta Ayrılık Rüzgârı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.