Advertisement

Altan Erol, Yeniden Mersin'de.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi, son iki sezonu Erdemirspor'da geçiren eski oyuncuları Altan Erol ile yeniden anlaşma sağladı. 28 yaşındaki ve 1.94 boyundaki Altan Erol, iki sezon önce Mersin ekibinden Erdemir'e transfer olmuştu..

Bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde 26 maça çıkan Altan Erol, bu maçlarda ortalama 17.8 dakika sahada kalarak; 4.8 sayı, 2.6 ribaund ve 0.7 asist ortalamaları yakalamıştı..

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin deneyimli antrenörü Mete Babaoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü söyledi. Bu kapsamda 2 yıl önce Erdemir'e transfer olan eski oyuncuları Altan Erol ile yeniden anlaştıklarını ifade eden Babaoğlu, ''Altan, tanıdığımız ve bildiğimiz bir oyuncu. Takımın yükünü kaldırabilecek bir isim. Aynı zamanda bizim de Altan gibi bir yeteneğe ihtiyacımız vardı. Bu kapsamda Altan'ın takıma yararlı olacağına inanıyoruz'' dedi.

Babaoğlu, transfer çalışmalarının bazı isimler üzerinde devam ettiğini, gelecek günlerde yeni transferlerin gerçekleşebileceğini kaydetti.
Altan Erol, Yeniden Mersin'de. Altan Erol, Yeniden Mersin'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.