Advertisement

Beşiktaş Milangaz'da Ersin Sıkıntısı

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak Beşiktaş Milangaz'da Ersin Dağlı'nın sakatlığı nedeniyle en az 2 hafta forma giyemeyeceği açıklandı..

Fenerbahçe Ülker ile zorlu bir çeyrek final serisine çıkacak olan siyah-beyazlılarda Ersin Dağlı'nın sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Ersin Dağlı'nın 2 haftalık bir tedavi sürecine tabi tutulacağını ve bu nedenle siyah-beyazlıların Fenerbahçe Ülker ile yarın oynayacağı play-off çeyrek final serisi ilk maçında forma giyemeyeceğini ifade etti.

Beşiktaş Milangaz ile Fenerbahçe Ülker arasındaki play-off çeyrek final serisinin ilk maçı yarın saat 15.00'te Beşiktaş Milangaz Arena'da oynanacak. Bilindiği gibi Fenerbahçe Ülker'in uzun rotasyonunda ise Oğuz Savaş ve Mirsad Türkcan'ın sakatlıkları bulunuyor.
Beşiktaş Milangaz'da Ersin Sıkıntısı Beşiktaş Milangaz'da Ersin Sıkıntısı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.