Advertisement

Fenerbahçe Ülker'de Aydın Örs, İstifa Etti.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Koordinatörü Aydın Örs, görevinden istifa ettiğini açıkladı..

Aydın Örs, yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın önerisiyle iki yıl önce Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Koordinatörlüğü görevini üstlendiğini hatırlatarak, ''Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın sorumlularından biri olarak, yaptığım değerlendirmeler sonucunda, yeni seçilen yönetim kurulumuzun göreve başlayacağı bugünlerde, kendilerine yeniden yapılanma ve önlerini açma bağlamında fırsat yaratmak amacıyla bu onurlu görevden ayrılma kararı vermiş bulunmaktayım'' ifadelerini kullandı.

Örs, görev yaptığı süre boyunca kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, şunları kaydetti: ''Son olarak başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticimiz İlhan Ekşioğlu'nun en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşması ve yeni sezonda kulübümüzün bütün branşlarda başarılı olmasını yürekten dilerim.''


Bu arada konuyla ilgili olarak Basketdergisi'nde yer alan özel haberde ise şu bilgiler yer aldı:

İki yıldır Sarı – Lacivertlilerin genel koordinatörlüğünü üstlenen Aydın Örs, yaşananlardan bir süredir rahatsızdı. Şubenin yaklaşık 4 milyon Dolar’ı bulan borcu, 3 aydır ödenmeyen borçlar ile birlikte Örs’ün yetkilerinin git gide sınırlandırılması istifayı beraberinde getirdi. Şubedeki kutuplaşmalarla birlikte Fenerbahçe Ülker’de yönetim bazında yaşanan mutsuz ortam sonunda Aydın Örs ile beraber Damir Mrsic de ayrılma kararı aldı. (Mrsic başkan ile görüşmesinden sonra son kararını verecek)

Aydın Örs’ün ayrılmasının ardından bir süredir TBF Başkanı Turgay Demirel ile ilişkilerini güçlendiren şube başkanı Semih Özsoy’un ünlü bir teknik adamla anlaşma olasılığı güçlendi. Ettore Messina ve Zeljko Obradovic ile görüşen Özsoy’un bu hamlelerinin aksine TBF Başkanı Turgay Demirel, Fenerbahçe Ülker’e Bogdan Tanjevic’i önerdi. Final Four’da ‘sağlıklıyım’ mesajı veren ve tüm maçlara giden Tanjevic’i milli takımın başına getirmesine kesin gözüyle bakılan Demirel, Fenerbahçe Ülker’in başına da Karadağlı ismi getirmesi teklifinde bulundu. Bir diğer iddia ise Aydın Örs’ün yerine şube başına Mahmut Uslu’nun getirileceği.
Fenerbahçe Ülker'de Aydın Örs, İstifa Etti. Fenerbahçe Ülker'de Aydın Örs, İstifa Etti. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.