Advertisement

Play-Off Çeyrek Final Programı Belli Oldu

Beko Basketbol Ligi’nde normal sezon maçları bu akşam oynanacak son karşılaşma ile tamamlanacekken, play-off çeyrek final mücadelesinin programı da belli oldu. Ligde sıralama geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla netleşmiş, Galatasaray Medical Park, Banvit, Anadolu Efes, Beşiktaş Milangaz, Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka, Aliağa Petkim ve Tofaş play-off’a yükselen takımlar olmuşlardı..

Play-off çeyrek final mücadelelerinde Galatasaray Medical Park ile Tofaş, Banvit ile Aliağa Petkim, Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş Milangaz ile de Fenerbahçe Ülker eşleşirken, oynanacak çeyrek final maçlarının ardından yarı finale çıkacak olan takımlar belirlenecek.

Beko Basketbol Ligi play-off mücadelelerinin tüm maçları, sezon içinde alınan sonuçlara bakılmaksızın 0-0’lık eşitlikle başlayacak. Çeyrek final müsabakaları kazanılmış iki maç üzerinden oynanırken, bu turdaki ilk maç normal sezonu üst sırada bitiren takımın sahasında, ikinci maç rakip sahada ve gerekmesi durumunda üçüncü ve son maç ise yine sezonu üst sırada bitiren takımın sahasında oynanacak.

Beko Basketbol Ligi çeyrek final ilk maçları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. Tüm maçlar Lig TV3’ten canlı olarak yayınlanırken, çeyrek final müsabakalarının programı ise şu şekilde;

5 Mayıs 2012 Cumartesi
17:30 Banvit – Aliağa Petkim (Kara Ali Acar Spor Salonu) Lig TV 3
20:00 Galatasaray Medical Park – Tofaş (Abdi İpekçi Spor Salonu) Lig TV 3

6 Mayıs 2012 Pazar
15:00 Beşiktaş Milangaz – Fenerbahçe Ülker (Beşiktaş Milangaz Arena) Lig TV 3
20:00 Anadolu Efes – Pınar Karşıyaka (Sinan Erdem Spor Salonu) Lig TV 3

8 Mayıs 2012 Salı
18:30 Aliağa Petkim – Banvit (Enka Spor Salonu) Lig TV 3
20:30 Tofaş – Galatasaray Medical Park (Bursa Atatürk Spor Salonu) Lig TV 3

9 Mayıs 2012 Çarşamba
18:30 Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes (Karşıyaka Spor Salonu) Lig TV 3
20:30 Fenerbahçe Ülker – Beşiktaş Milangaz (Fenerbahçe Ülker Arena) Lig TV 3

* Çeyrek final ikinci maçlarının saatleri ilerleyen günlerde TBF Ligler Direktörlüğü tarafından açıklanacak.
Play-Off Çeyrek Final Programı Belli Oldu Play-Off Çeyrek Final Programı Belli Oldu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.