Advertisement

Beşiktaş Milangaz - Galatasaray Medical Park Maçının Ardından..

Beşiktaş Milangaz'ın Beko Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisi üçüncü maçında Galatasaray Medical Park'ı Sinan Erdem Spor Salonu'nda 74-65 mağlup ederek seride 2-1 öne geçtiği derbi mücadelesinin ardından her iki takımın teknik adamları karşılaşmayı değerlendirdiler..

Seride takımını öne geçiren galibiyetin ardından bir açıklama yapan deneyimli teknik adam Ergin Ataman, karşılaşma ile ilgili olarak; "Maçın başından itibaren çok iyi savunma yaparak kilit oyuncuları iyi durdurarak ve onları düzen dışına iterek kontrolü elimize aldık. Bunu konuşmuştuk. Atmosferi en iyi kullanmanın yolu ribaunt ve savunmaydı. Bunları çok iyi yaptık. Ribauntta üstünlüğümüz vardı, kaptığımız önemli toplar vardı ve iki sayı yüzdemiz yüksekti. Dışarıda çok yüksek yüzdemiz yoktu. Maçın tamamınında elimizdeydi kontrol. Alan savunmasına karşı basit top kayıpları yaptık ama tempoyu bulduk. Bugün savunmayla kazandık. Sadece 2-1 öne geçtik. Tabii ki yeniden evimizde olmamız avantaj. Finale bir galibiyet var onu da Salı günü almaya çalışacağız." dedi.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada, takımlarını desteklemeye gelen Beşiktaş taraftarlarına da değinen Ataman; "Biz ilk günden beri Beşiktaş’ta basketbolu büyüteceğiz dedik. Milangaz ile Türkiye’de büyüteceğiz dedik. Belki Akatlar’da 3 bin kişiyle baskı oluştururduk ama taraftar işte sonunda soru işaretlerini giderdi. Burası dolar mı diye soruldu ama biletler günler öncesinden bitti. Bu atmosfer çok ciddi bir baskı oluşturdu Galatasaray önünde. Biz de bunu çok iyi kullandık. Hücumda iyi oynamadığımız bir günde savunmayla kazandık. Taraftara teşekkür ediyoruz. Biz de kazanıp finale çıkmaya çalışacağız." diyerek sözlerini tamamladı..


Bir önceki maçta olduğu gibi yine kısa bir değerlendirme yapan Galatasaray Medical Park antrenörü Oktay Mahmuti ise, karşılaşma ile ilgili olarak; "İlk yarı kötü oynamadık. Ama bu atmosferde üçüncü çeyreğe kötü başladık. Fark açıldı. Bunu kapatmaya çalıştık ancak başaramadık. Seri 2-1’e geldi. Bir maç daha var. Elimizden geleni yapacağız. Artık ya tamam ya devam.." açıklamasında bulundu..
Beşiktaş Milangaz - Galatasaray Medical Park Maçının Ardından.. Beşiktaş Milangaz - Galatasaray Medical Park Maçının Ardından.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.