Advertisement

Özerhun'dan Final Değerlendirmesi

Beko Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisinde Banvit'i 3-2 ile geçerek adını finale yazdıran Anadolu Efes'te Genel Menajer Engin Özerhun, hem yarı finaldeki Banvit serisi hem de Beşiktaş Milangaz ile oynayacakları final serisi ile ilgili açıklamalarda bulundu..

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, yaptığı açıklamada Banvit karşısında ortaya koydukları mücadeleye dikkati çekerken, serinin 4. maçındaki hakem yönetimine göndermede bulunarak, "Aslında uzamaması gereken bir seriydi, ancak herkesin bildiği nedenlerden dolayı son maça taşındı. Deplasmanda Banvit karşısında sonuna kadar mücadeleyi bırakmayarak kazanmayı bildik ve finale çıktık" dedi.

Finaldeki rakipleri Beşiktaş Milangaz'ın bu sezon kendisinden beklenenin çok üzerinde bir çizgi çizdiğini vurgulayan Özerhun, "Beşiktaş Milangaz'la zorlu bir mücadeleye girişeceğiz. Avantajlı olduğumuz ve dezavantajlı olduğumuz yerler var. Avantajlı noktalarımızı iyi kullanıp, şampiyon olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş Milangaz'ın bu sezon FIBA EuroChallenge Kupası'nı ve Türkiye Kupası'nı kazandığını hatırlatan Engin Özerhun, "Moralli durumdalar. Kupalar kazanarak iyi bir takım olduklarını gösterdiler. Yine finale de Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park'ı eleyerek geldiler. Bizim inişli çıkışlı bir grafiğimiz oldu. Ama son dönemde iyi oynadığımız maçlar var. Bunun devamlılığını sağlarsak, şampiyonluk ibresini tarafımıza çeviririz diye düşünüyorum. Beşiktaş Milangaz serisini şampiyon tamamlamak için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.
Özerhun'dan Final Değerlendirmesi Özerhun'dan Final Değerlendirmesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.