Advertisement

Fenerbahçe Ülker İçin Messina İddiası

Bu sezon beklentilerin altında bir performans sergileyerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe Ülker'de, başta coach değişikliği olmak üzere önemli bir revizyon bekleniyordu. Coach Neven Spahija ile yola devam edilip edilmeyeceği henüz netlik kazanmasa da, Sarı-Lacivertliler adına önemli bir iddia ortaya atıldı..

Fenerbahçe Ülker'in, NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ta coach Mike Brown'ın yardımcılığını yapan deneyimli İtalyan hoca Ettore Messina ile anlaşmak istediği ve bu konuda ilk görüşmelerin de yapıldığı basına yansıdı. İlk olarak BasketDergisi'nde yer alan haber, ardından da Ahmet Ercanlar imzası ile Hürriyet'te yer aldı..

Sarı-Lacivertli Kulübün Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Özsoy'un, iki kez görüşüp prensipte anlaştığı deneyimli teknik adamın Fenerbahçe Ülker ile resmi anlaşmaya varması için Los Angeles Lakers’ın NBA play-off’larındaki maçlarını tamamlaması beklendiği de haber içeriğinde yer aldı..

Catania doğumlu 53 yaşındaki deneyimli teknik adam, kariyerinde; gerek İtalya milli takımı ile gerekse de; Virtus Bologna, Benetton Treviso ve CSKA Moskova gibi kulüp takımlarında elde ettiği başarılı sonuçlarla adını Avrupa Basketboluna altın harflerle yazdıran isimlerden olmuştu..
Fenerbahçe Ülker İçin Messina İddiası Fenerbahçe Ülker İçin Messina İddiası Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 05:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.