Advertisement

Fenerbahçe Ülker'de Beklenen Revizyon

Fenerbahçe Ülker'de beklenen açıklama geldi ve kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada; coach Neven Spahija ve Genel Koordinatör Aydın Örs ile yolların ayrıldığı belirtildi..

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı;

"Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker'e daha önce antrenör olarak hizmet eden, 2010-2011 Sezonu itibari ile ise Şube Genel Koordinatörü olarak deneyimlerini bizlerle paylaşan Sayın Aydın Örs'e bugüne kadar bize sağladığı sonsuz katkı için teşekkür ederiz.

Sayın Aydın Örs'ün Şube Genel Koordinatörü olarak aramıza katıldığı 2010-2011 sezonunda göreve gelen ve aynı sezonu lig şampiyonluğuyla tamamlamamızda büyük emeği olan Sayın Neven Spahija'ya da teşekkür eder, basketbol hayatının bundan sonraki günleri için başarılar dileriz."

Fenerbahçe Ülker'in yeni antrenörünün ise kısa bir süre içinde belli olması bekleniyor. Bilindiği gibi son dönemde Sarı-Lacivertliler ile Ettore Messina ve Zeljko Obradovic gibi önemli teknik adamların ismi de birlikte anılıyor..
Fenerbahçe Ülker'de Beklenen Revizyon Fenerbahçe Ülker'de Beklenen Revizyon Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.