Advertisement

Aliağa Petkim - Banvit Maçının Ardından

Beko Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final serisi ikinci maçında Banvit'in deplasmanda Aliağa Petkim'i 64-80 mağlup ederek seriyi 2-0'a getirdiği ve yarı final vizesi aldığı karşılaşmanın ardından her iki antrenör de düzenlenen basın toplantısında görüşlerini paylaştılar..

Bu sezon tarihinde ilk kez Play-Off'a kalma başarısını gösterdiklerinin altını çizen ve başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Aliağa Petkim Antrenörü Burak Bıyıktay; “Play-off başarısında büyük desteği olan Belediye Başkanı Turgut Oğuz, kulüp yönetimi, oyuncularım ve Aliağa halkına teşekkür ediyorum. Önemli olan bu başarıyı gelecek sezonlarda da devam ettirebilmek.” dedi.

Aliağa Petkim’in lige renk katan ve akıllı basketbol oynayan ekiplerinden biri olduğunu belirten Banvit Antrenörü Orhun Ene “Öncelikle Aliağa Petkim’i kutlamak gerekiyor. Bütçesini iyi kullanarak akıllı transferler ile iyi basketbol oynadılar. Geçtiğimiz sezonlara yaşadığı sıkıntının aksine bu sezon play-off oynadılar. Türkiye’de play-off oynamak bile önemli bir başarıdır. Takım olarak şampiyon olacak güçte olduğumuza inanıyorum. Play-off sersinin devamında zorlu karşılaşmalar bizi bekliyor.” dedi.
Aliağa Petkim - Banvit Maçının Ardından Aliağa Petkim - Banvit Maçının Ardından Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.