Advertisement

Beşiktaş Milangaz: 86 - BC Astana: 59 (Hazırlık Maçı)

Beşiktaş Milangaz, tüm geliri Siyah-Beyazlı kulübün Van'da yaptıracağı okulda kullanılması amacıyla düzenlediği özel turnuvanın açılış maçında, Kazakistan ekibi BC Astana Tigers'ı 86-59'luk skorla mağlup etmeyi başardı..

Beşiktaş Milangaz'da David Hawkins ve Semih Erden bu maçta forma giymediler. Coach Ergin Ataman bu maçta, ligde süreleri az olan; Mehmet Yağmur, Adem Ören, Barış Hersek ve Serkan Özver gibi oyunculara daha çok şans verdi..

Karşılaşmaya; Can Akın, Deron Williams, Marcelus Kemp, Zoran Erceg ve Ersin Dağlı beşiyle çıkan Beşiktaş Milangaz, özellikle Ersin Dağlı’nın pota altı sayıları ile etkili olduğu ilk periyotu 27-22 önde tamamladı. İkinci periyotta ise; Mehmet Yağmur, Marcelus Kemp ve Ersin Dağlı’nın hücumdaki etkili oyunları ile sayı üretmekte zorluk çekmeyen Siyah-Beyazlılar, soyunma odasına da 41-33’lük üstünlükle gitti..

Karşılaşmanın ikinci yarısına; Mehmet Yağmur, Serhat Çetin, Marcelus Kemp, Barış Hersek ve Ersin Dağlı beşiyle başlayan Beşiktaş Milangaz, yine Mehmet Yağmur’un ve Marcelus Kemp'in etkili oyunu ile hücumda zorlanmayarak rakibine bu çeyrekte 23-10'luk üstünlük kurdu ve 3. periyodu 64-43'lük skorla önde tamamladı. Farkın açılmasıyla birlikte rölanti geçen son periyotta rotasyonu fazlasıyla kullanan Beşiktaş Milangaz, rakibinin aradaki farkı kapatmasına izin vermeyerek mücadeleyi de 86-59'luk skorla kazanmayı başardı..

Beşiktaş Milangaz'ın bu maçtaki skor dağılımı ise şu şekilde oluştu;

Mehmet Yağmur 18 sayı, Ersin Dağlı 17 sayı, Zoran Erceg 11 sayı, Barış Hersek 10 sayı, Marcelus Kemp 7 sayı, Deron Williams 7 sayı, Can Akın 7 sayı, Serkan Özver 6 sayı, Serhat Çetin 3 sayı.

Turnuvanın ikinci gününde Beşiktaş Milangaz ve Banvit arasında oynanacak olan karşılaşma ise 1 Kasım Salı günü, saat 19:00'da yine Akatlar Milangaz Arena'da oynanacak..


İstatistik: BjkBasket.org
Beşiktaş Milangaz: 86 - BC Astana: 59 (Hazırlık Maçı) Beşiktaş Milangaz: 86 - BC Astana: 59 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:46 Rating: 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

şu maçın geliri bağışlansa ne olur, bir avuç insan gitmiş maça :(

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.