Advertisement

Reha Öz, Yeniden Olin Edirne'de

Olin Edirne, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan deneyimli forvet Reha Öz ile yeniden anlaşma sağladı. Açıklama, Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy tarafından, kişisel twitter hesabı üzerinden geldi..

Geçtiğimiz gün paylaştığımız detayda, Olin Edirne'nin kadrosuna yeni takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdürdüğünü yazmıştık. Böylelikle ilk hamle de geldi, özellikle Olin Edirne taraftarının geçtiğimiz sezondan çok sevdiği bir isim olan Reha Öz olması da oldukça yerinde bir hamle yapıldığını gösteriyor..

33 yaşındaki ve 2.02 boyundaki Reha Öz, geçtiğimiz sezon özellikle kenardan gelerek yaptığı katkı ve kritik anlardaki dış şutları ile takımının önemli bir parçası olmuştu. Geçtiğimiz sezon Olin Edirne forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 33 maçta forma giyen deneyimli oyuncu, bu maçlarda ortalama 18.2 dakika sahada kalarak; 4.8 sayı, 1.8 ribaund ve 0.6 asist ortalamaları yakalamıştı..

Öte yandan, Olin Edirne'nin sezon başında Pertevniyal'den transfer ettiği genç skorer guard Yiğitcan Vardal, bu sezon çifte lisans ile TB2L ekiplerinden Garanti Koza İstanbulspor forması giyecek..
Reha Öz, Yeniden Olin Edirne'de Reha Öz, Yeniden Olin Edirne'de Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.