Advertisement

Temsilcilerimizin EuroLeague Programı

Ülkemizi EuroLeague'de temsil eden erkek ve kadın basketbol takımlarımız, gruplarında yine önemli karşılaşmalara çıkıyorlar. Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele eden temsilcilerimiz; Anadolu Efes, Galatasaray Medical Park ve Fenerbahçe Ülker ile birlikte, FIBA Kadınlar EuroLeague'de zirveyi hedefleyen ekiplerimiz; Fenerbahçe ve Galatasaray Medical Park, kayıpsız geçmesini dilediğimiz bir haftada kritik maçlarda galibiyet arayacaklar..

Takımlarımızın bu hafta oynayacağı maçların programı ve detayları ise şu şekilde;

Galatasaray Medical Park - UMMC Ekaterinburg (26 Ekim 2011 Çarşamba - 18:00)

Fiba Kadınlar EuroLeague A Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray Medical Park, grubundaki üçüncü maçında Rusların güçlü ve kupanın favorilerinden olan ekibi UMMC Ekaterinburg'u Abdi İpekçi Arena'da konuk ediyor. Bu zorlu karşılaşma, aynı zamanda GS Tv'den de naklen yayınlanacak. Temsilcimizde, sakatlığı bulunan Sariye Kumral ile birlikte, sözleşmesinde bir maddeden dolayı yıldız guard Epiphanny Prince'in bu maçta oynaması beklenmiyor. Bu arada karşılaşmanın tüm gelirleri, Van'daki depremzede yurtttaşlarımıza bağışlanacak..


Anadolu Efes - Belgacom Spirou Charleroi (26 Ekim 2011 Çarşamba - 20:30)

Turkish Airlines EuroLeague C Grubu'ndaki temsilcimiz Anadolu Efes, ikinci maçında Belçika ekibi Belgacom Spirou'yu Abdi İpekçi Arena'da konuk edecek. Karşılaşma, NTV ekranlarından da naklen yayınlanacak. Temsilcimizde Kerem Gönlüm dışında bir eksik bulunmuyor. Grubun en zayıf takımı olarak görünen konuk ekipte ise uzun süredir sakat olan Dewayne Broyles dışında bir eksik bulunmuyor..


Galatasaray Medical Park - Unics Kazan (27 Ekim 2011 Perşembe - 20:00)

Turkish Airlines EuroLeague D Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray Medical Park, grubundaki ikinci maçında Rus ekibi Unics Kazan ile Abdi İpekçi Arena'da karşı karşıya gelecek. Bu zorlu randevu, NTV Spor ekranlarından da naklen yayınlanacak. Temsilcimizde, Banvit maçında bir sakatlık geçiren Zaza Pachulia'nın durumu maç saatinde belli olacak. Bu arada Rus ekibinin kadrosunda; Henry Domercant, Mike Wilkinson, Zakhar Pashutin ve Lynn Greer gibi daha önce ülkemizde forma giymiş isimler bulunuyor..


Famila Basket Schio - Fenerbahçe (27 Ekim 2011 Perşembe - 21:30)

Kadınlar EuroLeague B Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, grubundaki ikinci maçında İtalyan ekibi Beretta Famila Schio ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin bu maça tam kadro çıkması bekleniyor. Fenerbahçe, grupta oynadığı tek maçı da kazanırken, İtalyan ekibi ise grupta oynadığı iki maçta bir galibiyet elde etmişti. Bu arada karşılaşma TV yayın programında da yer almıyor..


BC Olympiakos - Fenerbahçe Ülker (27 Ekim 2011 Perşembe - 21:45)

Turkish Airlines EuroLeague A Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, ikinci maçında Yunan ekibi BC Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Temsilcimizde uzun süredir sakatlıkları bulunan; Mirsad Türkcan, Engin Atsür ve Marko Tomas bu maçta da forma giyemeyecek. BC Olympiakos'ta ise bir süredir sakat olan ve Bilbao maçında da görev yapmayan; Marko Keselj, Kalin Lucas ve Panos Vasilopoulos üçlüsünden sadece Marko Keselj'nin bu maçta oynama ihtimali bulunduğu açıklandı..
Temsilcilerimizin EuroLeague Programı Temsilcilerimizin EuroLeague Programı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.