Advertisement

NtvSpor'da EuroLeague Heyecanı

Bu akşam oynanan Zalgiris Kaunas - CSKA Moskova maçıyla başlayan Turkish Airlines Euro League 2011-2012 sezonu ilk hafta maçları; Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü oynanacak maçlarla devam edecek. Bu hafta oynanacak 5 karşılaşma daha, NtvSpor ekranlarından naklen yayınlanacak..

Temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker, İspanyol ekibi Caja Laboral ile 19 Ekim Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Arena'da oynanacak mücadele saat 20:00'de başlayacak ve NtvSpor'dan naklen yayınlanacak..

Bu sezon ilk kez Turkish Airlines Euro League'de mücadele edecek olan Galatasaray Medical Park ise, ilk maçında Polonya temsilcisi Asseco Prokom ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 19 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma, saat 21:45'te başlayacak ve yine NtvSpor'dan naklen yayınlanacak..

Turkish Airlines Euro League'deki bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise, ilk hafta karşılaşmasında Belgrad deplasmanında Partizan ile karşı karşıya gelecek. 20 Ekim Perşembe günü oynanacak olan karşılaşma, saat 20:00'de başlayacak ve NtvSpor'dan naklen yayınlanacak..

NtvSpor ekranlarından bu hafta yayınlanacak olan Turkish Airlines Euro League karşılaşmalarının yayın programı ise şu şekilde;

19 EKİM 2011 ÇARŞAMBA
20:00 Fenerbahçe Ülker - Caja Laboral
21:45 Asseco Prokom - Galatasaray Medical Park

20 EKİM 2011 PERŞEMBE
20:00 Partizan mt:s - Anadolu Efes
21:45 Union Olimpija - Regal Barcelona

21 EKİM 2011 CUMA
21:30 Bilbao Basket - BC Olympiakos


Not: Yayın programında yer alan "Union Olimpija - Regal Barcelona" karşılaşması, NtvSpor tarafından yapılan anket sonucunda kanalın internet sitesindeki yayın akışına eklendiği için, henüz bu konuda açıklama gelmese de bu programa da eklendi..
NtvSpor'da EuroLeague Heyecanı NtvSpor'da EuroLeague Heyecanı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.