Advertisement

Galatasaray Medical Park, Avrupa Sınavında

FIBA Kadınlar Euro League'deki temsilcilerimizden Galatasaray Medical Park, A Grubu'ndaki ilk maçında yarın Litvanya ekibi VICI Aistes Kaunas takımı ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 20:00'de başlayacak ve GS TV'den naklen yayınlanacak..

Temsilcimizde henüz Türkiye'ye gelmeyen Tina Charles ve Sylvia Fowles ile birlikte, burnunda kırık olan Sariye Kumral ve oynaması kesinleşmeyen Melisa Can'ın bu maçta forma giymesi beklenmiyor..

Hatırlanacağı gibi Vici Aistes takımı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Botaş Cup finalinde Fenerbahçe'yi 73-70 mağlup ederek bu özel turnuvayı kazanmıştı. Geçtiğimiz sezon da Galatasaray Medical Park ile Vici Aistes takımları Kadınlar Euro League'de karşı karşıya gelmiş ve İstanbul'daki maçı temsilcimiz 82-58 kazanırken, Kaunas'taki maçı ise ev sahibi ekip 91-86'lık skorla kazanmayı başarmıştı..

Bu arada bu sezon yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Galatasaray Medical Park'ta yeni transferler; Alba Torrens, Diana Taurasi, Ivanka Matic ve Epiphanny Prince, temsilcimizden farklı bir galibiyet beklediğimiz bu karşılaşmada Sarı-Kırmızılı forma ile görev yapacaklar..
Galatasaray Medical Park, Avrupa Sınavında Galatasaray Medical Park, Avrupa Sınavında Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.