Advertisement

Çekilin Yoldan Maxim Mutaf Geliyor!

ercument-maxim-300x166.jpg (300×166)
Can Maxim Mutaf... Babası Türk, annesi Rus olan genç oyuncu Fenerbahçe Ülker'den Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne kiralandığı bu sezona süper bir başlangıç yaptı. Zaten geçen sezon Fenerbahçe Ülker'de ayağına gelen fırsatları iyi değerlendirerek bugünlerin sinyallerini vermiş ve bazı maçlarda çift haneli rakamlara ulaşmıştı, Euroleague'de de forma giymişti.

Fenerbahçe Ülker, mantıklı bir kararla deneyim kazanması ve lige iyice ısınması için 1991 doğumlu oyuncuyu Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne kiraladı. Maxim ilk 3 haftada 14 sayı - 2,3 ribaund ortamalar yakalarken %42,8 ile gayet yüksek bir üç sayı yüzdesi elde etti. Henüz ligin başı olmasına rağmen takdir edilmesi gereken bir performans kesinlikle. Fenerbahçe Ülker'i yakından takip eden basketbol severler eminim ki Maxim'in basketbolunu ve katkısını merak ediyordu. Genç oyuncu bu üç maçta 19,12 dakika ortalamayla sahada kaldı.

Maxim, önümüzdeki haftalarda da bu güzel performansı devam ettirecek gibi görünüyor. Genç Milli Takım'ın yıldızı olan oyuncu bir kaç sene içerisinde A Milli Takım'da kendine yer bulmalı, şans verilmeli, denenmeli. Büyük ümitlerim var ona karşı şahsen...
Çekilin Yoldan Maxim Mutaf Geliyor! Çekilin Yoldan Maxim Mutaf Geliyor! Reviewed by Adsız on 11:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.