Advertisement

Kadınlar EuroLeague'de Temsilcilerimiz Sahnede

FIBA Kadınlar EuroLeague'de temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray Medical Park, yarın akşam çok önemli maçlarda ter dökecekler. Galatasaray Medical Park, grubunda ikinci maçına çıkarken, Fenerbahçe ise bu sezonki ilk EuroLeague maçında galibiyet arayacak..

Temsilcilerimizden Galatasaray Medical Park, FIBA Kadınlar EuroLeague A Grubu'ndaki ikinci maçında, Çek Cumhuriyeti temsilcisi USK Prague ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 19 Ekim Çarşamba günü, saat 19:00'da başlayacak olan mücadele Prag'daki Folimanka Spor Salonu'nda oynanacak. Sarı-Kırmızılılar ilk hafta oynadıkları maçta, Abdi İpekçi Arena'da konuk ettikleri Litvanya ekibi VICI Aistes Kaunas'ı 83-66'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Bu arada, geçtiğimiz sezon da Çek ekibi USK Prague ile Kadınlar Euroleague C Grubu'nda yer alan Galatasaray Medical Park, deplasmanda rakibine 84-56 ile mağlup olurken, Abdi İpekçi Arena'da ise 81-69'luk skorla galip gelmişti..

Bu kupadaki diğer temsilcimiz olan Fenerbahçe ise, B Grubu'ndaki ilk maçında Polonya ekibi CCC Polkowice'yi Caferağa Spor Salonu'nda konuk edecek. 19 Ekim Çarşamba günü, saat 20:00'de başlayacak olan mücadele, FB TV'den de naklen yayınlanacak. Bu sezon 7 takımlı B Grubu’nda mücadele edecek olan Fenerbahçe'nin grubunda, Polonya ekibi CCC Polkowice’nin yanı sıra; İspanyol ekibi Perfumerias Avenida, Macar ekibi Uniqa Euroleasing Sopron, İtalyan ekibi Beretta Familia Schio, Rus ekibi Nadezhda ve Fransız ekibi Tarbes Gespe Bigorre takımları da yer alıyor..
Kadınlar EuroLeague'de Temsilcilerimiz Sahnede Kadınlar EuroLeague'de Temsilcilerimiz Sahnede Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.