Advertisement

Olin Edirne, Lilov İle Yollarını Ayırdı

Olin Edirne, bu sezon başında renklerine bağladığı Bulgar skorer guard Ivan Lilov ile yollarını ayırdığını açıkladı. Geçtiğimiz sezon Balkan Ligi sayı kralı olan ve Bulgaristan Ligi'nde ise sayı krallığında ikinci sırada yer alan deneyimli oyuncu, Edirne ekibi ile beklenen performansı yakalayamamıştı..

23 yaşındaki ve 1.96 boyundaki Lilov, Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray Medical Park karşısında oldukça etkisiz kalarak, 1/4 saha içi isabetiyle sadece 2 sayı üretebilmişti. Olin Edirne, 2 numara pozisyonuna ilerleyen günlerde bir takviye daha yapacak..

Genel Menajer Serdar Yiğitsoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada sezon başında transfer edilen Bulgar oyuncuya teşekkür ederek bundan sonraki basketbol yaşamında başarılar diledi. Yiğitsoy’un açıklaması şöyle: “Sezon başında Bulgaristan’ın Rilski Sportist Samakov takımından transfer ettiğimiz İvan Lilov ile bugün itibariyle yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Karşılıklı olarak yaptığımız anlaşmaya göre artık İvan Lilov takımımız oyuncusu değildir. Kendisine Olin Edirne forması ile geçirdiği günler için teşekkür ediyor bundan sonraki basketbol yaşamında başarılar diliyoruz.”
Olin Edirne, Lilov İle Yollarını Ayırdı Olin Edirne, Lilov İle Yollarını Ayırdı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.